Aarsdale Havn

Besøg havnen i Aarsd

Årsdale havn er et aktivt fiskerleje beliggende på Bornholms østkyst, to sømil syd for Svaneke. Havnen er grundlagt i 1869.

Også her har havnen skabt byen der er kendt for sine mange røgerier, Årsdale var et af øens større fiskersamfund med over 30 fiskekuttere.

Direkte på kajen har Årsdale fået sit eget mødested og dagligvarebutik ”Høkeren”, hvor gæstesejlere kan møde de lokale og foretage supplerende indkøb.

Havnens markante fiskeindustribygning hvor der ikke længere forarbejdes fisk, er under ombygning. Her vil man i den nærmeste fremtid kunne nyde spændende specialøl.

I fiskerlejet findes i dag tæt på havnen et aktivt røgeri og fiskeforretning, hvor man kan købe alt i fisk. Havnen har også fortsat sin bådebygger.

Oven for havnen knejser en af Danmarks bedst bevarede hollandske vindmøller. Møllen blev bygget i 1877, er byens vartegn,og producerer fortsat ved vindens kraft mange forskellige typer mel af de bornholmske kornsorter.

Fremstillingen kan opleves ved et besøg i møllen, hvor man endvidere kan opleve hvordan bornholmsk granit bliver til smykker. Byens ro har gennem tiderne gjort Årsdale til hjemsted for kunstnere og kunsthåndværkere.

Sejlerguide Bornholm

 

Se sejlerguide med specifikationer over alle Bornholms lystbådehavne.

Gratis

Information

Åbningstider denne uge:

Mandag

Åbent

Tirsdag

Åbent

Onsdag

Åbent

Torsdag

Åbent

Fredag

Åbent

Lørdag

Åbent

Søndag

Åbent

Kontakt

Tlf. +45 2345 7691

E-mail ppnx@mail.dk

Web

Adresse

Laksegade 1

3740 Svaneke

Aarsdale

Faciliteter

Toilet
Bad
Wi-Fi
Elektricitet
Vaskemaskine
Legeplads
Indkøb
Slæbested

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00