Mikkeller Aarsdale

Et gammelt, rødt murstenshus lige ud til en lille bugt med et stykke strand og en rolig udsigt over vandet. Under danske forhold bliver det næppe mere idyllisk, når Mikkeller slår dørene op til det gamle tidligere ishus i Årsdale, som fremover skal være bryggeriets bar og spisehus.

Baggrunden

Baggrunden for baren i Årsdale hænger tæt sammen med en af de hårdtarbejdende, faste folk, som gemmer sig i kulissen hos Mikkeller. Møbelsnedkeren Nikolaj Eis er født og bor på Bornholm, hvorfra han producerer en hel del af inventaret til Mikkellers barer og restauranter verden. Da han opdagede den tomme bygning i Årsdale, kunne han straks se potentialet og tøvede ikke med at sælge idéen om en Mikkeller Bar i den lille bornholmske by til Mikkel Borg Bjergsø.

“Jeg kunne med det samme se, hvor fedt, det kunne blive, selv om der skulle lidt arbejde til”, fortæller han

Det gamle ishus har gennemgået en grundig renovering, og Nikolaj Eis har fået hjælp af nogle af indbyggerne i den lille fiskerby til slutspurten.

“Det er fantastisk at mærke, hvor mange, der gerne vil hjælpe, og hvor meget folk glæder sig til det nye sted åbner”, fortæller Eis, der blandt andre har sat sine bornholmske fætre i sving med malerpensler og værktøj.

Baren og Restaurant

Baren og restaurant liggende på den smukke Årsdale strand. Åben fra 1. juni indtil slutningen af september – dette er stedet for fantastiske øl, burgers og dejlige stunder!

Med 15 forskellige øl på fad, plus vin, snaps, takeaway øl, soda og slushies til børnene, det er det plads for alle sammen.

Køkkenet er åbent fra 13.00-21.00 hver dag, serverer 4 forskellige burgers, fries og dips.

De er masser af plads indendørs og udenfor – i kan bare duk op og kom og bestil ved baren.

For bestilling og spørgsmål email: aarsdale@mikkeller.dk

Social:

Info

Åbningstider denne uge:

Laksegade 3, Aarsdale

3740 Svaneke

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00