Artikel

10 efterårsaktiviteter for børn på Bornholm

Her har vi samlet 10 forslag til sjove og spændende aktiviteter, hvor forældre og børn kan opleve Bornholm sammen.

Efterårsferien kan byde på flotte farver og skønt vejr, men også grå og regnfulde dage. Derfor har vi samlet 10 børnevenlige oplevelser i artiklen her, som både giver mulighed for at være ude og inde.

Fælles for alle aktiviteterne er, at børnefamilier er velkomne, og både forældre og børn kan få en god fælles ferieoplevelse.

1

NaturBornholm - På opdagelse i naturen

NaturBornholm byder på mange spændende oplevelser både ude og inde. Indenfor kan børnene oplevese både udstoppede og levende dyr fra Bornholm, samt se store livsagtige modeller af dinosaurer fra øens fortid. Er vejret godt, så kan man gå op opdagelse i stisystemet "Linjer i Landskabet", hvor I bl.a. kan stå på en forstenet havbund.

2

Bornholms Middelaldercenter - Oplevelser og læring

På Bornholms Middelaldercenter kan I gå på opdagelse i middelalderen - dog i børnevenlige højder. Der er mulighed for at skyde med bue og i 2021 åbnede en ny sørøverudstilling. Bornholms Middelaldercenter skaber hyggelige rammer for en familien.

3

Bornholms Forsvarsmuseum - betjen en luftværnskanon

Her har børnene mulighed for at gå på opdagelse i Bornholms militære fortid. Bornholms Forsvarsmuseum giver børnene mulighed for at betjene en 40mm luftværnskanon, røre ved en kampvogn og se flotte uniformer fra fortiden.

4

Værftet - indendørs skaterhal, legeland og café

Værftet er et fællesskabshus for både børn, unge og deres familier. I det 700 m2 store legeland har specielt mindre børn god mulighed for at brænde masser energi af og få en oplevelse, mens forældrene kan nyder en kop kaffe. Den perfekte oplevelse på dage med dårligt vejr.

5

Bornholms Rovfugleshow - Meget mere end bare et show

Bornholms Rovfugleshow byder på spændende forestillinger, hvor I kan oplever både store og små rovfugle. Her oplever I dog ikke bare de fantastiske shows, men der er både legeplads, vandrestier, klappekaniner og meget mere.

6

Bisonskoven i Almindingen

For jer der gerne vil på rigtig safari, så er dette den perfekte oplevelse. Langt inde i skoven Almindingen Skoven findes den Europæiske Bison i et stort indhegnet skovområde. De kan nogle gange være svære at finde, men det er altid en oplevelse for børnene at lede efter dem.

7

Hammershus Borgruin - En middelalderfæstning

I kan besøge Nordeuropas største borgruin på Bornholms nordtip. Borgen troner på toppen af en klippeknude og giver en fantastisk udsigt over Østersøen. Der er gratis adgang til borgen, men husk der er betalingsparkering.

8

Bornpark

Hvem er familiens dårlige tabere? Her kan forældrene dyste mod børnene på Nordeuropas største minigolfbane. BornPark er formet som øen Bornholm og hver bane er inspireret af en af øens attraktioner.

9

Klatrepark Nature Park Bornholm

Vil I gerne udfordre både krop og sind, så er et besøg på Nature Park Bornholm uden for Rø det helt rigtige. Her kan I prøve klatrebaner både lige over jorden og højt oppe i træerne.

10

M/S Thor - En sejltur langs klipperne

En sejltur med den historiske passagerbåd M/S Thor fra Gudhjem Havn langs klippekysten til Helligdomsklipperne er en stor oplevelse og særdeles velegnet som en hyggelig familieudflugt med både små og store børn.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00