Hasle Havnebad

Besøg det skønne Hasle Havnebad på Bornholms vestkyst.

Hasle Havnebad

På Hasle havn kan du opleve det nye havnebad, som er perfekt for dig, der ønsker at slikke sol, springe i vandet eller blot tage en stille og rolig svømmetur.

Havnebad med flyvende tæppe, badeplatform, bassiner og sauna

Havnebadet i Hasle tager udgangspunkt i en række “tæpper” med “Det flyvende Tæppe” som stedets vartegn samt nænsomt placerede “tæpper” på moler og granitbølgebrydere. Havnebadet i Hasle byder også på en badeplatform og saunabygning samt et 15 m langt bassin og et 17 m2 børnebassin.

Hasle Havnebad byder på smuk udsigt og fantastiske solnedgange

Ved havnebadet i Hasle kan du nyde udsigten og aktiviteterne ved bassinerne, opleve indsejlingen til Hasle Havn, og den særlige intime havnestemning. Fra “Det flyvende Tæppes” top kan du skue ud over havnens bølgebrydere til havet og horisonten i vest. Hele den skrå flade af havnebadet er udformet som en tribune med behagelige siddepladser og takket være orienteringen mod vest er det et formidabelt sted at opleve én af Bornholms smukkeste solnedgange.

En del af Mulighedernes Land
Projekt Hasle Havnebad er en del af Mulighedernes Land, som er et partnerskabsprojekt mellem Realdania og Bornholms Regionskommune. Med Mulighedernes Land ønsker Realdania at bidrage til at skabe en positiv udvikling i yderområderne i Danmark og projektet har derfor fokuseret på at styrke rammerne for bosætning og turisme ved at forbedre og nytænke de fysiske strukturers indhold, funktioner og udformning.

Social:

Info

Åbningstider denne uge:

Mandag

Åbent

Tirsdag

Åbent

Onsdag

Åbent

Torsdag

Åbent

Fredag

Åbent

Lørdag

Åbent

Søndag

Åbent

Tlf.

E-mail

Web

Adresse

Havnen 25

3790 Hasle

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00