Romantisk ferie

Tag på en romantisk ferie for to på skønne Bornholm - hele året.

Læs mere og bliv inspireret

Lad romantikken blomstre på Bornholm

Lad romantikken blomstre og bestil en tur til Bornholm. Hvad enten du skal fejre en særlig begivenhed eller blot trænger til et pusterum fra hverdagens trummerum, så er Bornholm helt sikkert godt for både krop og sjæl!

Attraktioner
Griffen Spahotel
Aktiv ferie på Bornholm for par
Gourmet og madoplevelser på Bornholm for par
Klassiske Bornholm for par
Kunst og kultur på Bornholm for par

Kærlighed til hinanden og Bornholm – hele året

Et ophold på Bornholm er både årgangsvin og candlelight dinner på gourmetrestaurant, men bestemt også meget mere – og øens hemmeligheder kan opleves både sommer og vinter! Få blæst i håret på stranden og afslut turen med en skøn middag på én af øens lækre restauranter, som byder på både økologiske og bornholmske råvarer. Gå på opdagelse mellem fint bevarede bindingsværkshuse i øens hyggelige byer og kig ind i de frodige klippehaver med bl.a. morbær- og figentræer. Oplev en sprækkedal med solstrejf, et rislende vandløb eller årets smukkeste solnedgang – måske med én af Bornholms dygtige guider. Nyd kunst og kunsthåndværk – der trylles med både farver og former – og flere af Bornholms udstillingssteder byder hele året på masser af spændende kunsthåndværk.

Se videoen og drøm jer væk til skøn parferie på Bornholm.

Tid til hinanden på Bornholm

På Bornholm har I tid til hinanden. Bliv fx forkælet med wellness, massage, mudderbehandlinger, badeaktiviteter, aromaterapi, sauna og spa i rolige og eksklusive omgivelser og lad op til den hektiske hverdag derhjemme. Endelig har I tid til at nyde hinandens selskab på Bornholm!

Bliv inspireret til attraktioner I skal besøge i ferien.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00