Primitiv overnatning på Bornholm

På Bornholm kan du frit overnatte i naturen på en række primitive lejrpladser samt i shelters.

Læs mere

Primitive lejrpladser og shelters

På Bornholm kan du frit overnatte i naturen på en række primitive pladser. Nogle steder kan du medbringe dit eget telt – andre steder kan du overnatte i et af de opstillede shelters. Shelteret er typisk en bjælkehytte med åbning i siden med en bræddebund, som er hævet over terrænet. Der er plads til 5-8 personer i hvert shelter. Pladserne kan benyttes en nat ad gangen, og det koster ikke noget. Til gengæld forventes det, at du selv rydder op efter dig.

App: Shelter
Vandreture - 4 ture i Almindingen
Attraktioner
Outdoor og aktiv ferie på Bornholm
Natur, klipper og granit
Brug din energi i naturen

Nogle pladser bookes i forvejen

Nogle pladser skal bookes i forvejen, andre benyttes efter først-til-mølleprincippet, så vær opmærksom på, at shelterne kan være optaget. På Bornholms Regionskommunes hjemmeside kan du se et oversigtskort, der viser, hvor pladserne findes. Klik på kortet på linket herunder, og du vil komme videre til en mere dataljeret beskrivelse af beliggenhed, toiletforhold og tilgængelighed.
PDF-kort med primitive lejrpladser på Bornholm

 

Fri teltning på Bornholm

Flere steder på Bornholm kan du som den “stille vandrer” overnatte med telt i skoven, indenfor reglerne for fri teltning. Fri teltning er et tilbud, som giver mulighed for overnatning i telt ”i skovbunden” og dermed give andre muligheder for naturoplevelser end de traditionelle pladser. Her er alene, hvad naturen kan tilbyde, og ønsker du at bruge f.eks. toilet eller bål/grill må du anvende de andre overnatningsmuligheder.

Offentlige og private primitive lejrpladser

Ud over de offentligt ejede primitive pladser, der administreres af Bornholms Regionskommune findes desuden en række privatejede lejrpladser på Bornholm.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00