Artikel

Oplev Ole Henriksens Bornholm fra “Ole elsker Danmark”

Genopdag Danmark - og Bornholm - sammen med Ole Henriksen i den nye TV2 serie "Ole elsker Danmark".

I seks afsnit rejser Ole Henriksen sammen med et TV-hold til steder i landet, som han har et særligt minde om. På turen gennem Danmark undersøger Ole, hvor meget der har ændret sig siden den tid, hvor han flyttede fra Danmark.

Få et kig ind i alt det skønne og sjove, som vi danskere bruger vores liv og tid på. Og find ud af, hvad vi interesserer os for, hvad der betyder noget for os, og hvilke traditioner vi holder i hævd.

Find serien på TV2/Fri og på TV2/Play (fotomateriale fra TV2).

Ole vandt ferierejse til Bornholm som 14-årig

Bornholm har en særlig plads i Oles hjerte og i første afsnit af serien “Ole elsker Danmark” tager han seerne med til hele Danmarks solskinsø.

Som 14-årig skoleelev vandt Ole en konkurrence i at skrive dansk stil i forbindelse med rederiet DFDS’ 100 års jubilæum. Præmien var en ferierejse til Bornholm for hele familien, hvor de boede på campingplads, cyklede øen rundt og hoppede på klipperne. Det fortæller han i et interview med BT.

Gå i Oles fodspor og få inspiration til, hvad du i dag kan opleve på Bornholm

 

Mountainbiking og outdoor oplevelser i Bornholms natur

Ole har været rigtig aktiv og prøvet mountainbiking på Bornholm. Er du også til outdoor oplevelser i den enestående bornholmske natur, så er der masser af muligheder. Opdag for eksempel MTB-sporene i Danmarks femtestørste skov Almindingen fra din cykelsaddel.

Få mere information om → Bornholms Trailcenter

Gourmetmad og en ordentlig is

Der er ingen tvivl om, at Ole kan li’ lækker mad. Under sit besøg på Bornholm laver han sammen med en gourmetkok gourmetretter med bornholmske råvarer – og slutter af med en gedigen isvaffel i Gudhjem.

Få mere information om → Gudhjem Special

Kunsthåndværk på Bornholm

At Bornholm har en lang tradition for gedigent kunsthåndværk – det får Ole også øjnene op for. Han tager os med til keramikerduoen Cassius Clay og forsøger sig i at dreje et krus. Vil du besøge Cassius Clay, så kan du gøre det her.

Få mere information om → Cassius Clay

 

Sådan rejser du til Bornholm

Tag styringen og rejs med færgen til Bornholm

For at rejse til solskinsøen Bornholm kan du tage færgen, ligesom Ole gjorde i gamle dage. Bornholmslinjens færger sejler den dag i dag fra Ystad i Sydsverige og fra Køge på Sjælland. Og billetterne kan du få fra kr. 99,- for en bil + 5 personer.

Få mere inspiration og book dine billetter hos → Bornholmslinjen

Opdag Bornholm i dit eget tempo

Vil du også opdage eller genopdage Bornholm? Få mere inspiration til de mange oplevelser, som du kan få på solskinsøen her:

Tema
Lær mere om de mange outdoor muligheder på Bornholm
Tema
Opdag noget af verdens bedste kunsthåndværk
Tema
Smag på de mange bornholmske delikatesser
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00