Artikel

Juleferie på Bornholm

Her kan du få inspiration og tips til en hyggelig juleferie på Vinterøen Bornholm, som om vinteren byder på nye eventyr for store og små.

Kom i julestemning på Bornholm

På Bornholm har du mulighed for at komme helt ned i gear og bare lade julefreden sænke sig. Her er ingen lange køer i butikkerne, ingen tæt trafik eller parkeringsvanskeligheder – til gængæld kan du komme tæt på bornholmerne og klippeøen på en helt nye måde, når du besøger Bornholm om vinteren.

I november og december byder Bornholm på flere hyggelige julearrangementer og julemarkeder, så det er svært ikke at komme i julestemning, når man begiver sig rundt på øen.

Sejl til Bornholm fra kun kr. 99,-

Turen til Bornholm behøver ikke at være dyr. Rejsen fra København tager kun tre timer, hvis du kører over Øresundsbron til Ystad og tager hurtigfærgen. Lige nu kan du få færgebilletterne fra kun 99,- inkl. bil +5 personer og med en ØresundGO rabataftale, så kommer du altid over broen til den laveste pris, lige nu kun kr. 175,- hver vej.

Det er også muligt at tage den direkte færge fra Køge på Sjælland – sejltiden er 5½ time, billetterne fås her fra 199,- inkl. bil +5 personer.

Flyselskabet DAT flyver dig på mindre end 35 minutter fra København direkte til dejlige ferieoplevelser på Bornholm.

Læs mere om rejsevejene til Bornholm her.

 

Udvalgte oplevelser du kan opleve i november og december

Bornholm byder på et hav af oplevelser – hele året. Her er et udpluk af, hvad I kan opleve i vinterferien på Bornholm.

1

KÆMPE JUL PÅ BORNHOLMS MUSEUM

Juleudstilling på Bornholms Museum. Julen er en KÆMPE fest for mange. For mange børn fylder julen KÆMPE meget. Læs mere her

2

Bornholms Julemarked

I november og december forvandles den gamle fiskerby Nexø til en sand juleby og inviterer folk fra nær og fjern til Bornholms Julemarked - et nordisk julemarked med mange lokale varer af høj kvalitet. Hele den indre bydel med dens hyggelige, små butikker og et helt havneområde med små, pyntede træboder dufter og emmer af jul. Læs mere her

3

Jul på Lille Krusegård

Lille Krusegård er den hyggeligste jule-gårdbutik med garanti (næsten) for at komme i julestemning. Læs mere her

Tema
Inspiration til oplevelser på en regnvejrsdag
Tema
Juleøen Bornholm er magisk
Tema
Tag på en forlænget weekend for to denne vinter
Tema
Jul på Bornholm
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00