Artikel

Handicapvenlige spisesteder på Bornholm

Læs om vores anbefalinger til kørestolsvenlige restauranter

wheelchairexplorer

The Wheelchair Explorer. Just a man exploring the world!

Foto: @Wheelchairexplorer

Den bornholmske madscene

Bornholm har meget at byde på når det kommer til restaurantoplevelser. Hos adskillige af øens restauranter finder du udsøgte retter produceret med lokale råvarer.

Mange af øens restauranter laver ikke bare lækker mad, de har også god plads til kørestole.

Vores anbefalinger til handicapvenlige restauranter

Klik på billederne herunder for at læse mere om de forskellige steder, og hvilke faciliteter de har. Her er det også muligt at finde åbningstider, billeder og rutevejledninger.

Jeg har Muskelsvind, bruger en Permobil M5 el-kørestol på ca. 69cm i bredden. Når jeg er afsted har jeg altid en hjælper med mig.

 

1

Svaneke Bryghus Restaurant

Hvis du vil se et bryggeri i miniformat, skal du spise på Svaneke Bryghus Restaurant. Her serveres god mad og gode øl, fra eget bryggeri, i den hyggelige købmandsgård. Restauranten laver lækre rustikke retter og møre bøffer. Køkkenet følger sæsonens udbud af råvarer og bruger gerne Bornholmske leverandører.

2

Det Gamle Posthus

Restaurant Det Gamle Posthus ligger i Allinge tæt på havnen. Det Gamle Posthus laver mad fra bunden og altid af friske råvarer hvoraf en lang række af dem er Bornholmske. Restauranten laver en kombination af Bornholmsk og Dansk mad, med inspiration fra det udenlandske køkken.

3

Café Munter

Cafe Munter ligge på Rønne torv og serverer klassiske caféretter som smørrebrød, sandwich og salater såvel som en lækker aftenmenu. Cafe Munter er en restaurant med et menukort hvor der er plads til alle.

4

Griffen Spa Hotel

På Griffen spahotel finder du gourmetrestauranten, G’s køkken. Fra restauranten har du en helt fantastisk udsigt udover Østersøen. Griffen Spa Hotel er det perfekte sted at spise en fantastisk middag og nyde solnedgangen efter en dejlig dag på Bornholm.

5

Brohuset - Hammershus Besøgscenter

Hos Brohusets café kan du nyde en dejlig frokost med en fantastisk panoramaudsigt udover Hammershus borgruin. Brohusets café byder blandt andet på frisksmurte sandwich, lækre salater, husets burger og diverse lækre kager.

Tema
Læs her om handicapvenlige oplevelser på Bornholm
Tema
Oplev Bornholm i en kørestol
Tema
Besøg de 4 smukke rundkirker på Bornholm
Tema
Handicapvenlige overnatningssteder på Bornholm
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00