Artikel

Handicapvenlige overnatningssteder på Bornholm

Læs vores tips til kørestolsvenlige overnatningssteder

wheelchairexplorer

The Wheelchair Explorer. Just a man exploring the world!

Foto: @Wheelchairexplorer

I denne artikel vil vi give vores forslag til skønne overnatningssteder på Bornholm – hvor der samtidig er plads til kørestolen.

På Bornholm finder du både handicapvenlige feriehuse, -campingpladser og -hoteller.

Hyggelige værelser tæt på enestående natur

Bornholm tilbyder mange hyggelige overnatningssteder i stemningsfyldte omgivelser.

Du kan finde steder der har flot udsigt over Østersøen, tæt på strand og skøn natur eller beliggende i en af Bornholms skønne byer.

Mulighed for leje af hjælpemidler

Hos Bornholms Regionskommune har du også mulighed for at leje yderligere hjælpemidler. Siden finder du her.

Forslag til handicapvenlige overnatningssteder

Læs herunder om vores forslag til handicapvenlige overnatningssteder. Klik dig videre og læs mere om de forskellige steder og hvilke faciliteter de har.

Jeg har Muskelsvind, bruger en Permobil M5 el-kørestol på ca. 69cm i bredden. Når jeg er afsted har jeg altid en hjælper med mig.

 

1

Team Bornholm

Team Bornholm er et rejsebureau, der er en sammenslutning af en række lokale feriesteder. Hos dem finder du både feriehuse og hoteller, fordelt på hele øen. Team Bornholm kan hjælpe dig godt på vej til at finde det perfekte overnatningssted til dig og dine behov. Du er altid velkommen til at kontakte dem på mail og telefon. Du kan også læse mere om kørestolsvenlig ferie med Team Bornholm.

2

Sannes Familiecamping

Sannes Familiecamping er en 5-stjernet campingplads, der ligger helt ned til havet, i naturskønne omgivelser og med mange faciliteter, såsom kiosk, spa og minigolf. Campingpladsen er beliggende tæt på byen Gudhjem, som tilbyder mange gode oplevelser, blandt andet dejlige restauranter, hyggelige butikker og færge til Christiansø. Hos Sannes Familiecamping finder du kørestolsvenlige hytter, du kan læse mere her.

3

Hotel Balka Strand

Hotel Balka Strand er beliggende på den sydlige del af Bornholm og ligger tæt på en af Danmarks bedste badestrande. Fra hotellet er der ikke langt til smuk natur og hyggelige byer. Hotel Balka Strand er et handicapvenligt hotel hvor alle værelser er i stueplan. Læs mere om Hotel Balka Strands kørestolsvenlige værelser.

4

Sol og Strand

Sol og Strand er et sommerhusudlejningsbureau med en lokal afdeling på Bornholm. Personalet hos Sol og Strand har mange års erfaring med udlejning af Bornholmske sommerhuse og har kontor tæt på færgeterminalen i Rønne. Hos Sol og Strand finder du kørestolsvenlige huse flere steder på øen og på deres hjemmeside kan du sætte det som et søgekriterie. Læs om og søg på kørestolsegnede sommerhuse hos Sol og Strand.

Tema
Læs her om handicapvenlige oplevelser på Bornholm
Tema
Røgerier på Bornholm
Tema
Oplev Bornholm i en kørestol
Tema
Handicapvenlige spisesteder på Bornholm
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00