Folkemødet på Bornholm

Oplev demokrati under åben himmel ved hele Danmarks politik-festival!

Læs mere om Folkemødet her

Datoer for folkemødet 2024

Folkemødet 2024 finder sted i d. 13. juni – 15. juni 2024.

Folkemødet på Bornholm er en helt unik platform

Folkemødet i Allinge er en unik platform med åbne debatter, hvor politikerne møder borgere, erhvervsfolk og organisationer under uformelle former på Bornholm. Et af Folkemødets formål er at skabe rammerne for at demokratiet udvikles i Danmark.

Folkemødet understøtter den demokratiske dialog

Det danske demokrati kendetegnes af en lang tradition, hvor dialogen har været et af de bærende principper. Den demokratiske dialog har derfor trange kår, når de politiske budskaber helst skal leveres i én eller ganske få sætninger. Folkemødet er med til at understøtte den demokratiske dialog.

Ikke kun Folketinget sætter dagsordenen

Det danske demokrati kendetegnes ikke alene ved Folketingets partier, men også ved de utallige foreninger, organisationer og græsrodsbevægelser, der er med til at sætte dagsordenen. Denne tradition har høj prioritet på Folkemødet, og derfor har alle, der lever op til Folkemødets principper, mulighed for at skabe deres egen platform i et mødelokale, et telt eller under åben himmel. Folkemødet skaber rammerne for udviklingen af det danske demokrati – også den del, der ligger udenfor Folketingssalen.

Transport under Folkemødet i Allinge
Overnatning til Folkemødet
Download den officielle rejseguide app 'Bornholm'

Folkemødet er en festival for alle

Folkemødet er for alle – både dig, der ønsker at bidrage med et arrangement, og dig, som vil være med som gæst og deltage i de forskellige spændende møder og arrangementer. Som gæst er det gratis at deltage i Folkemødets arrangementer.

Har man særlige/usynlige behov har Folkemødet indgået samarbejde med Solsikkeprogrammet og uddeler solsikkesnore i Folkemødets infocenter, som du finder på Sverigesvej 1. Læs mere om solsikkesnore på Folkemødet her.

Program for Folkemødet i 2024 

Hvis du vil se, hvad der var på programmet, kan du finde Folkemødeprogrammet her: folkemoedet.dk

Programmet var også tilgængelig i den gratis app, som kan fås til både android og iOS. 

Du kan hente appen her:

 → Her kan du downloade Folkemøde app’en til Android
→ Her kan du downloade Folkemøde app’en til iOS

 

Inspiration til sommeren på Bornholm under og efter Folkemødet.

Der er altid noget at lave på Bornholm, hvad end du besøger øen under eller efter Folkemødet. Er du til lange gåture ad kyststien, musik arrangementer, fotografering eller  noget helt andet, så er der masser af inspiration at hente herunder. Husk også at hente den nye ‘Bornholm’ app som er din rejseguide til solskinsøen. I appen kan du via et kort se, hvor du finder de forskellige restauranter, butikker, museer, attraktioner mm. i nærheden af dig.

Besøg også Bornholms Turistinformations kontorer i Allinge, Gudhjem, Nexø og Rønne. Her kan du få personlig betjening og ligeledes tips og vejledning til, hvad du bør se på Bornholm.

Følg med på Facebook og Instagram

Destination Bornholm vil løbende dele billeder fra Folkemødet på Instagram. Følg os for at opleve stemningen eller del selv dine billeder med #visitbornholm. Destination Bornholm er ligeledes på Facebook under Folkemødet med dækning af højdepunkterne under hele arrangementet. Følg os på Facebook eller på Instagram.

 

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00