Folkemødet på Bornholm

Oplev demokrati under åben himmel ved hele Danmarks politik-festival! Kom til Folkemødet i Allinge på Bornholm d. 14.-17. juni 2018 og oplev Danmarks festival om samfundets muligheder og udfordringer.

Her finder du alt til Folkemødet.

Folkemødet på Bornholm er en helt unik platform

Folkemødet i Allinge er en unik platform med åbne debatter, hvor politikerne møder borgere, erhvervsfolk og organisationer under uformelle former på Bornholm. Et af Folkemødets formål er at skabe rammerne for at demokratiet udvikles – ligesom den svenske Almedalsveckan, som tiltrækker over 100.000 besøgende hvert år.

Transport under Folkemødet
Overnatning til Folkemødet 2018
Overnatning til Folkemødet 2019

Folkemødet understøtter den demokratiske dialog

Det danske demokrati kendetegnes af en lang tradition, hvor dialogen har været et af de bærende principper. Den demokratiske dialog har derfor trange kår, når de politiske budskaber helst skal leveres i én eller ganske få sætninger. Folkemødet er med til at understøtte den demokratiske dialog.

Ikke kun Folketinget sætter dagsordenen

Det danske demokrati kendetegnes ikke alene ved Folketingets partier, men også ved de utallige foreninger, organisationer og græsrodsbevægelser, der er med til at sætte dagsordnen. Denne tradition har høj prioritet på Folkemødet, og derfor har alle, der lever op til Folkemødets principper, mulighed for at skabe deres egen platform i et mødelokale, et telt eller under åben himmel. Folkemødet skaber rammerne for udviklingen af det danske demokrati – også den del, der ligger udenfor Folketingssalen.

Folkemødet er for alle

Folkemødet er naturligvis åbent for alle – både dig, der ønsker at bidrage med et arrangement, og dig, som vil være med som gæst og deltage i de forskellige møder og arrangementer. Det er gratis, som gæst, at deltage i Folkemødets arrangementer

Aftenprogram 2018

Torsdag 14. juni kl. 19.30 – 22.30:

  • Zetland Live. Journalistisk sceneshow med overraskelser fra den digitale avis Zetland.
  • Open Air Dansefest. Folkemødet og Cinemateket præsenterer “Stop Making Sense” – den danseglade koncertfilm med Talking Heads.

Fredag 15. juni kl. 19.30 – 24.00:

  • Clement med gæster. Skarpt politisk live-talkshow med Clement Kjersgaard. Her er ingen bløde sofaer eller kære mor, når Clements modige gæster går på Hovedscenen.
  • Koncert med Magtens Korridorer. En poetisk og hårdtslående klassiker på den danske rock-scene.

Lørdag 16. juni kl. 17.30 – 24.00:

  • VM-fodbold Danmark-Peru. Slip din indre klaphat fri og se Danmarks kamp på Folkemødets storskærm. Folkemødet i samarbejde med TV2 og DBU inviterer til fodboldfest med optaktshow fra kl. 17.30.
  • DJ Waqar holder hof. Uanset om vi vinder eller taber, har Waqar Qayum lovet at sætte gang i festen, når han efter fodboldkampen leverer fire timers DJ-set med gæster.

Inspiration til sommeren på Bornholm under og efter Folkemødet.

 

Der er altid noget at lave på Bornholm hvad end du besøger øen under eller efter Folkemødet. Er du til lange gåture ad kyststien, musik arrangementer, fotografering eller  noget helt andet, så er der masser af inspiration at hente herunder. Husk også at hente den nye ‘Bornholm’ app som er din rejseguide til solskinsøen. I appen kan du via et kort se, hvor du finder de forskellige restauranter, butikker, museer, attraktioner mm. i nærheden af dig.

Nyeste tweeds fra @folkemoedet #fmdk

 

Følg med på Facebook og Instagram

Destination Bornholm vil løbende dele billeder fra Folkemødet på Instagram. Følg os for at opleve stemningen eller del selv dine billeder med #visitbornholm. Destination Bornholm er ligeledes på Facebook under Folkemødet med dækning af højdepunkterne under hele arrangementet.


0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00