Det kan du lave med dine børn på Bornholm denne vinter

For børnene er vinter på Bornholm en tid fyldt med aktiviteter. Solskinsøen byder nemlig på en lang række hyggelige, sjove og spændende vinteråbne attraktioner og oplevelser - både ude i vinterlandskabet og indenfor.

Hent inspiration til en hyggelig og spændende vinterferie for familier med børn her.

Vinteråbne oplevelser og attraktioner på Bornholm for børn

Hvis du vil vide, hvad du kan lave med børnene på Bornholm denne vinter, så kan I få en masse inspiration her. Øen går nemlig ikke i vinterhi, men byder på en lang række spændende vinteraktiviteter og oplevelser for hele familien. Besøg de mange borge og borgruiner, som findes på Bornholm og forestil jer, hvordan kongerne og soldaterne har levet dengang. Den største og flotteste borg er nok Hammerhus på Nordbornholm.

Besøg også øens fire rundkirker, hvor folk tidligere har søgt ly for fjender. I Østerlars rundkirke kan I gå op i taget og se ud over landskabet og få en forestilling om, hvordan man tidligere vogtede over omgivelserne.

Nyd vinterlandskabet og brug naturen aktiv

Hvis I vil være aktiv i naturen, så prøv en gåtur langs stranden. Husk vinterstøvler og vinterjakke, for det kan godt være koldt og blæsende og man bliver pustet ordentligt igennem. I kan også gå en tur langs den flotte klippekyst og nyde det barske bornholmske vinterlandskab med høje klipper og lave buske.

Prøv også at gå ud en kold og stjerneklar vinteraften eller vinternat og se på de utallige stjernebilleder på den bornholmske vinterhimmel – her på øen vil I kunne se mange flere stjerner end inde i byerne.

Mulighederne er mange – kom og oplev dem.

Transport
Transport til Bornholm
Mød en bison på Bornholm
Attraktioner
Hammershus
Attraktioner
Bornholmertårnet
Attraktioner
Lilleborg
Attraktioner
Rundkirker på Bornholm
Rokkesten på Bornholm
Attraktioner
Ekkodalen
Attraktioner
Bornholms Museum
Attraktioner
Værftet

Vinteråbne attraktioner på Bornholm

I kan også besøge disse børnevenlige attraktioner på Bornholm denne vinter

Hygge, god mad og tid til familien på Bornholm

Hygge med familien skrives med stort, når I er på ferie på Bornholm. Hvis I vil have rigtig meget kvalitetstid sammen, så lav et lækker måltid mad til hele familien. I kan købe gode og friske bornholmske råvarer til en lækker aftensmad – for eksempel i Torvehal Bornholm i det gamle Rønne Slagtehus. Besøget kan blive til en helt særlig oplevelse. Og bagefter venter der måske et brætspil for hele familien i stuen, hvor brændeovnen udstråler en dejlig og behagelig varme. Eller I kan også vælge at spise på en af øens vinteråbne restauranter og spisesteder.

Besøg disse vinteråbne spisesteder

Udenfor sæsonen er der ikke helt så mange gæster på øens restauranter, som ellers - og derfor kan I måske også med fordel prøve at spise på de ellers lidt "finere" restauranter, som har helårsåbent.
Fødevarer
Bornholmske Fødevarer
Fødevarer
Gourmet på Bornholm
Caféer
Torvehal Bornholm

Her kan I shoppe med hele familien

Vinteren byder også på en del shopping muligheder - med alt fra butikker med børnetøj og legetøj og hen til souvenirs og kunsthåndværk.

Overnatning til hele familien

Når hele familien er på ferie på Bornholm denne vinter kan I overnatte her
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00