Det kan du lave med dine børn på Bornholm denne vinter

For børnene er vinter på Bornholm en tid fyldt med aktiviteter. Solskinsøen byder nemlig på en lang række hyggelige, sjove og spændende vinteråbne attraktioner og oplevelser - både ude i vinterlandskabet og indenfor.

Hent inspiration til en hyggelig og spændende vinterferie for familier med børn her.

Vinteråbne oplevelser og attraktioner på Bornholm for børn

Hvis I vil vide, hvad I kan lave med børnene på Bornholm denne vinter, så kan I få en masse inspiration her. Øen går nemlig ikke i vinterhi, men byder på en lang række spændende vinteraktiviteter og oplevelser for hele familien. Besøg de mange borge og borgruiner, som findes på Bornholm og forestil jer, hvordan kongerne og soldaterne har levet dengang. Den største og flotteste borg er nok Hammerhus på Nordbornholm.

Kirker behøver ikke altid at være firkantede. På Bornholm kan I besøge fire rundkirker, hvor folk tidligere har søgt ly for fjender. I Østerlars rundkirke kan I gå op i taget og se ud over landskabet og få en forestilling om, hvordan man tidligere vogtede over omgivelserne.

Nyd vinterlandskabet og brug naturen aktiv

Hvis I vil være aktiv i naturen, så prøv en gåtur langs stranden. Husk vinterstøvler og vinterjakke, for det kan godt være koldt og blæsende og man bliver pustet ordentligt igennem. I kan også gå en tur langs den flotte klippekyst og nyde det barske bornholmske vinterlandskab med høje klipper og lave buske.

Prøv også at gå ud en kold og stjerneklar vinteraften eller vinternat og se på de utallige stjernebilleder på den bornholmske vinterhimmel – her på øen vil I kunne se mange flere stjerner end inde i byerne.

Mulighederne er mange – kom og oplev dem.

Vinteråbent på Bornholm
Besøg disse attraktioner og giv den gas i naturen
11 sjove vinteraktiviteter for hele familien
Vinterferie på Bornholm for hele familien
Rejs billigere til Bornholm
Sådan kommer I nemt, hurtigt og afslappet til Bornholm
Sov godt på Bornholm
Find en hyggelig overnatning på Bornholm til hele familien

Flere tips til sjove vinteroplevelser for hele familien, når I holder ferie på Bornholm

Rejsen til Bornholm er blevet meget billigere - og selvom vinteren har holdt sit indtog på solskinsøen, betyder det ikke, at alt er lukket ned. Tværtimod - her får du flere tips til spændende vinteraktiviteter med børn.
Mød en bison på Bornholm
Gå Hammerknuden rundt
Oplev nattehimlen over Bornholm
Tag på en vandretur i Ekkodalen
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00