Linjer i landskabet

Udforsk linjerne i landskabet og bliv klogere på natur- og kulturarv på Bornholm

En rejse tilbage i tiden

Linjer i landskabet er et stisystem, som forbinder Aakirkeby med landskabet syd for byen. Nær Natur Bornholm findes stisystemet der fortæller en historie om 1. milliard års udvikling og om de mennesker, som siden den tidligste oldtid, har levet der og påvirket landskabet.

Forbinder mennesker og naturarv

Det 10 kilometer lange stisystem byder på en naturhistorisk oplevelse. På randen af den fennoskandiske randzone, bliver landskab brudt op af spor efter vulkansk aktivitet og forstenet havbund. På den forstenede havbund ses forstenet sand i bølgende bevægelser, en forstenet vandmand og forstenede sandorme.

Klintebakken – Midtbornholms brudlinje

På ruten ses Klintebakken. En kant af granit der understreger brudlinjen mellem det nordlige Bornholms granitundergrund og det sydlige Bornholms sandstensundergrund. En række små stenbrud fra middelalderen og gravhøje fra bronzealderen pryder i landskabet og viser et tydeligt præg af forhistorisk naturarv.

Download app’en

Appen Linjer i Landskabet indeholder rutevejledninger, informationer og lydfiler om Aakirkeby og byens forunderlige naturoplevelser.

Download app via
Android eller iOS

 

Bogen om linjer i landskabet

Med denne bog ønsker vi at give inspiration til at begive sig ud i den bornholmske virkelighed med alle sanser åbne og indfange den særegne bornholmske natur- og kulturhistorie.

DKK 79,00

Social:

Info

Åbningstider denne uge:

Mandag

Åbent

Tirsdag

Åbent

Onsdag

Åbent

Torsdag

Åbent

Fredag

Åbent

Lørdag

Åbent

Søndag

Åbent

Kontaktinformation

Tlf.

E-mail

Web 367ture.dk/

Adresse

Limensgaden

3720 Aakirkeby

Parkér din bil enten på NaturBornholms parkeringsplads og begynd din gåtur herfra - eller parkér ved den lille parkeringsplads i vejsiden tæt på huset ved Limensgaden nr. 2.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00