For medlemmer af Destination Bornholm

Vi arbejder hele tiden for at skabe værdi for alle vores medlemmer! Her på siden kan du læse mere om dine medlemsfordele og kontrollere om du udnytter dit medlemskab fuld ud.

Sammen står vi stærkere på Bornholm

Som medlem af Destination Bornholm bidrager man først og fremmest til den fælles markedsføring af Bornholm, som en rejsedestination for danske og udenlandske turister. Men medlemskabet giver også en række konkrete fordele, rabatter og muligheder for markedsføring.

På denne side kan du finde de muligheder, der er for at deltage i vores aktiviteter og gøre din virksomhed mere synlig.

Medlemsbidrag stiger i 2022

COVID-19-situationen har henover 2020 og 2021 gjort det meget synligt og mærkbart, at ingen af os ved, hvad morgendagen bringer. Så meget desto vigtigere er det at investere i fremtiden og ruste sig til dårlige tider. På destinationsniveau kan vi investere i fremtiden ved sammen at sikre en stærk branding af vores ø, ligesom vi til stadighed kan og bør udvikle vores tilbud til gæsterne.

Det er du med til at sikre gennem dit bidrag til os, og det er vi dybt taknemmelige for. Fremover vil vi årligt pristalsregulere bidraget, du betaler til os. I år betyder det, at vi regulerer bidraget med 1%.

Får du det hele ud af dit medlemsskab?
Konsulentydelser hos Destination Bornholm
Sådan oprettes events i eventkalenderen
Få adgang til billeddatabasen
Råfilm fra Bornholm
Erhverv
Brug lokale virksomheder
Brug af Destinationen Bornholms logo
Mærkat med logo til Destination Bornholms medlemmer

Markedsføring af Bornholm

Destination Bornholm fortæller verdenen om Bornholm

Vores markedsføringsindsatser dækker over presse, influencere, sociale medier, nyhedsbreve, søgemaskineoptimering og store kampagner i ind- og udland. Vi arbejder hele året rundt, for at gøre både danskere og vores nærmarkeder opmærksom på vores skønne perle i Østersøen. Vores formål er at gøre Bornholm synlig som rejsedestination. På den måde får vi flere til at drømme om en rejse til Bornholm, hvor de bor på dit overnatningssted, besøger din butik, spiser på din restaurant og oplever din event eller attraktion. Herunder kan du læse mere om muligheder for at indgå i kampagner og markedsføring.

Produkt- og forretningsudvikling

Udvikling af Bornholm som rejsedestination

Formålet med Destination Bornholms forretningsudvikling er at tiltrække nye gæster hele året. Med fokus på forskellige målgrupper og styrkepositioner, samarbejder vi med vores medlemmer og andre organisationer om at gøre Bornholm til et endnu bedre rejsemål. I projekter sætter vi fokus på at give Bornholms turismevirksomheder mulighed for at udvikle sig, og med mange medlemmer i ryggen, sidder vi med ved bordet der hvor beslutningerne tages.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00