For medlemmer af Destination Bornholm

Vi arbejder hele tiden for at skabe værdi for alle vores medlemmer! Her på siden kan du læse mere om dine medlemsfordele og kontrollere om du udnytter dit medlemskab fuld ud.

Sammen står vi stærkere på Bornholm

Som medlem af Destination Bornholm bidrager man først og fremmest til udviklingen og markedsføringen af Bornholm som ø og som rejsedestination for danske og udenlandske gæster. Men medlemskabet giver også en række fordele, rabatter og muligheder.

På denne side kan du finde de muligheder, der er for at deltage i vores aktiviteter og gøre din virksomhed mere synlig.

Medlemsbidraget reguleres årligt

Det er anderledes tider. Først havde vi svære år med corona-pandemien, der måske nok endte samlet et godt sted for Bornholms turisme, men som også undervejs bød på udfordringer og stor uvished. Krigen i Ukraine og alt det som den tager med sig på vores egne breddegrader giver nu nye udfordringer.

Uanset så bakker I op, og det er vi meget glade for. I er mere end 600 virksomheder, og det er flere end nogensinde før. Efter en årrække hvor medlemsbidraget stod stille, så reguleres bidraget nu årligt med 1%.

Får du det hele ud af dit medlemsskab?
Konsulentydelser hos Destination Bornholm
Sådan oprettes events i eventkalenderen
Få adgang til billeddatabasen
Råfilm fra Bornholm
Erhverv
Brug lokale virksomheder
Brug af Destinationen Bornholms logo
Mærkat med logo til Destination Bornholms medlemmer

Markedsføring af Bornholm

Destination Bornholm fortæller verdenen om Bornholm

Vores markedsføringsindsatser dækker over presse, influencere, sociale medier, nyhedsbreve, søgemaskineoptimering og store kampagner i ind- og udland.

Vi arbejder hele året rundt, for at gøre både danskere og vores nærmarkeder opmærksom på vores skønne perle i Østersøen. Vores formål er at gøre Bornholm synlig som rejsedestination.

På den måde får vi flere til at drømme om en rejse til Bornholm, hvor de bor på dit overnatningssted, besøger din butik, spiser på din restaurant og oplever din event eller attraktion. Herunder kan du læse mere om muligheder for at indgå i kampagner og markedsføring.

Frem dit salg med gode billeder

Et billede kan sige mere end 1.000 ord og det rigtige billede kan skabe øget interaktion med din virksomhed og fremme dit salg.

 

Find gode lokale fotografer her.

Læs mere her

Styrk din visuelle fremtræden

Fra et enkelt layout til en hel visuel identitet: Skab indtryk og fang dine kunders opmærksomhed med et godt grafisk design.

 

Find gode lokale designere her.

Læs mere her

Produkt- og forretningsudvikling

Udvikling af Bornholm som rejsedestination

Formålet med Destination Bornholms forretningsudvikling er at tiltrække nye gæster hele året. Med fokus på forskellige målgrupper og styrkepositioner, samarbejder vi med vores medlemmer og andre organisationer om at gøre Bornholm til et endnu bedre rejsemål. I projekter sætter vi fokus på at give Bornholms turismevirksomheder mulighed for at udvikle sig, og med mange medlemmer i ryggen, sidder vi med ved bordet der hvor beslutningerne tages.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00