Vi arbejder hele tiden for at skabe værdi for alle vores medlemmer!

Læs mere om medlemsfordelene

Som medlem af Destination Bornholm bidrager man først og fremmest til den fælles markedsføring af Bornholm, som en rejsedestination for danske og udenlandske turister. Men medlemskabet giver også en række konkrete fordele, rabatter og muligheder for markedsføring.

På denne side kan du finde de muligheder, som der er for at deltage i vores aktiviteter og gøre din virksomhed mere synlig.

Får du det hele med?

Herunder ses en række konkrete fordele for Destination Bornholms medlemmer, som kan bruges til at øget eksponering og markedsføring.

Omtale i Kort & Godt

Kort & Godt er turisternes foretrukne guide til Bornholm med en uundværlig samling af bornholmsk turistinformation, som ikke findes i andre guider om Bornholm. Som medlem af Destination Bornholm bliver du optaget med virksomheds navn, adresse, telefonnummer samt www. adresse på kontaktsiderne sidst i kataloget og der kan spares 20% på annonceprisen.

Ønskes årets udgave af Kort & Godt leveret til din virksomhed, så kontakt Bornholms Tidende på tlf. 5690 3000.

Kontakt: Presseansvarlig/Marketingsassistent
Helle Mogensen, tlf. 5693 0367

Virksomhedsprofil på bornholm.info

Hjemmesiden bornholm.info modtager over 600.000 besøgende om året og er Bornholms digitale ansigt overfor turisterne. Hjemmesiden rangerer godt i søgemaskiner og der er en god sandsynlighed for brugere finder sider herfra når de søger efter deres bornholmerferie. Hjemmesiden er udviklet i WordPress af HTML24.

Som medlem af Destination Bornholm får man en virksomhedsprofil på bornholm.info, som vises indenfor relevante kategorier, søgninger m.v. Virksomhedsprofilen kan indeholde både tekst, billede, video backlinks, sociale medier og særtilbud. Kontakt os for mere information.

Kontakt: Marketingleder Stefan Asp, tlf. 5693 0366

Events og profil i Bornholms app

Bornholms nye app er et værktøj til turisten mens de er på vores ø og har brug for inspiration og praktisk information. App’en er forbundet med hjemmesiden bornholm.info og henter de oplysninger, som er indtastet der.

Kontakt: Marketingleder Stefan Asp, tlf. 5693 0366

Brochure i Bornholms Turistinformation

Som medlem af Destination Bornholm kan du købe yderligere eksponering af dine brochure i Bornholms turistinformationer i Rønne og Nexø. Læs mere her.

Kontakt: Koordinator Turistinformation
Laila Lund Balle, tlf. 5693 0349

Download fra vores Billeddatabase

Som medlem har du fri adgang til vores store database med gode billeder, der er velegnede til markedsføring af Bornholm. Alle billeder kan frit bruges til markedsføring.

Foruden billeder til web og print har medlemmer også mulighed for at få videoklip i HD-kvalitet med en række bornholmske motiver. Videoer kan gøres tilgængeligt ved henvendelse.

Opret dig som bruger her (kun for medlemmer) her

Er du allerede bruger, så login her

Kontakt: Sandra Maria Melskens, tlf. 5693 0343

Synlighed via vores eventkalender

Både medlemmer og ikke-medlemmer kan oprette deres events på hjemmesiden bornholm.info, som indeholder en eventkalender. Alle oprettede events vises både i eventkalenderen, men også under relevante landingpages og i Destination Bornholms app-løsning. Se eventkalenderen her.

Kontakt: Marketingleder Stefan Asp, tlf. 5693 0366

Markedsføringstiltag

Herunder ses en oversigt over vores aktive kampagner og produkter. Nogle tiltag kan være lukkede for tilmelding på nuværende tidspunkt.

Kulturpakke

Online annoncering på begge websites: bornholmskulturuge.dk og bornholmskunstrunde.dk i hele 2018.

1.000 kr.

Tilmeld her

Cruise Bornholm Network

Krydstogtturismen vokser og du kan blive en del af succesen.

 

Deltag i udviklingen af krydstogtturismen sammen med Rønne Havn og Destination Bornholm.

Gratis

Deltag her

Flere muligheder

Destination Bornholm arbejder med udvikling og markedsføring indenfor en lang række temaer og produkter. Se om der er nogle, som er relevante for dig herunder.
Styrk samarbejdet med tematurisme
Læs om deltagelse i messer
Læs om mulighederne for fundraising
Brug af Destinationen Bornholms logo
Brug for hjælp? - Find service og rådgivning her
Markedsføring i Bornholms Turistinformation
Erhverv
Brug lokale virksomheder
Medlemmer
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00