Får du det hele ud af dit medlemsskab?

Herunder kan du se en række konkrete fordele for Destination Bornholms medlemmer, som kan bruges til at øget eksponering og markedsføring.

Virksomhedsprofil på bornholm.info

Hjemmesiden bornholm.info modtager over 1 mio. besøgende om året og er Bornholms digitale ansigt overfor turisterne. Hjemmesiden rangerer godt i søgemaskiner og der er en god sandsynlighed for brugere finder sider herfra når de søger efter deres bornholmerferie. Hjemmesiden er udviklet i WordPress af Twentyfour.

Som medlem af Destination Bornholm får man en virksomhedsprofil på bornholm.info, som vises indenfor relevante kategorier, søgninger m.v. Virksomhedsprofilen kan indeholde både tekst, billede, video backlinks, sociale medier og særtilbud. Kontakt os for mere information.

Kontakt:  tlf. 5695 9500

Download fra vores billeddatabase

Som medlem har du fri adgang til vores store database med gode billeder, der er velegnede til markedsføring af Bornholm. Alle billeder kan frit bruges til markedsføring.

Foruden billeder til web og print har medlemmer også mulighed for at få videoklip i HD-kvalitet med en række bornholmske motiver. Videoer kan gøres tilgængeligt ved henvendelse.

Opret dig som bruger her (kun for medlemmer) her

Er du allerede bruger, så login her

Kontakt: Sandra Maria Melskens, tlf. 5693 0343

Events og profil i Bornholms app

Bornholms nye app er et værktøj til turisten mens de er på vores ø og har brug for inspiration og praktisk information. App’en er forbundet med hjemmesiden bornholm.info og henter de oplysninger, som er indtastet der.

Kontakt: tlf. 5695 9500

Synlighed via vores eventkalender

Både medlemmer og ikke-medlemmer kan oprette deres events på hjemmesiden bornholm.info, som indeholder en eventkalender.

Alle oprettede events vises både i eventkalenderen, men også under relevante landingpages og i Destination Bornholms app-løsning.

Se eventkalenderen her eller læs om brugeradgang her.

Kontakt: tlf. 5695 9500

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00