Mærkat med logo til Destination Bornholms medlemmer

Destination Bornholms logo er et velkendt og anerkendt symbol indenfor turisme og er i 30 år blevet benyttet til at markedsføre Bornholm som feriedestination i ind- og udland.

På Bornholm er logoet også anerkendt inden for en bred vifte af erhverv – det kan være alt fra håndværkeren til frisøren, restauranten til dagligvarebutikken eller bilforhandleren.

For mange af jer samarbejdspartnere kan det være vigtigt at vise, at I er en del af Destination Bornholms fællesskab. I står sammen med os, om at udvikle Bornholm og dermed er med et at sikre en ø i sund vækst og med en fremtid, der skaber god grobund for de kommende generationer. Alle de midler, som I investerer igennem Destination Bornholm, fx i kraft af frivillige medlemskabsbidrag, geninvesteres vi i øen og dermed er vi alle med til at sikre, at Bornholm kan fortsætte den positive vækst og udvikle turismeproduktet.

Hvert år har vi udsendt en medlemsmærkat, som mange af jer vælger at sætte på døren eller i vinduet, som et synligt tegn på vores samarbejde – det er blevet en slags kvalitetsstempel, noget man er stolt af. Det vil vi fortsat gerne anerkende, men vi vil samtidig gerne værne om miljøet og økonomien. Derfor har vi i år valgt, at vi ikke længere sender mærkaten ud pr. post.

Vi håber stadig, at du har lyst til at sætte det nye og mere bæredygtige klistermærke op og dermed vise, at du bakker op om turismen som et væsentligt erhverv for øens udvikling.

Som noget nyt kan du nu hente det i turistinformationerne i Rønne, Allinge eller Nexø. Hvis det ikke er muligt for dig at hente her, kontakt os venligst på mail: info@bornholm.info eller telefon 5695 9500, så finder vi en løsning.

Turistinformationen i Rønne har åbent alle hverdage fra kl. 9-16 (fredag til kl. 15 indtil påske).
Se øvrige åbningstider her:
Allinge: www.bornholm.info/bornholms-turistinformation-allinge
Nexø: www.bornholm.info/bornholms-turistinformation-nexoe

Flere medlemmer har forespurgt en løsning, som også kan benyttes på hjemmesider og i eget markedsføringsmateriale. Denne forespørgsel vil vi meget gerne imødekomme, og derfor har vi nu lavet et grafisk element, som frit kan downloades af Destination Bornholms medlemmer, så længe man overholder de retningslinjer, som vi har skitseret nedenfor.

Retningslinjer

  • Uanset i hvilket medie og i hvilken sammenhæng mærkaten anvendes, må den ikke redigeres eller ændres uden forudgående aftale med Destination Bornholm. Fx må datoen ikke fjernes eller ændres.
  • Mærkatet må ikke benyttes i sammenhænge, der kan anses for krænkende for Destination Bornholm eller for øvrige turismeaktører, som skulle gøre brug af mærkaten.
  • Brugen af mærkaten er betinget af, at de virksomheder man evt. repræsenterer på sin hjemmeside eller i sit markedsføringsmateriale, også er medlemmer hos Destination Bornholm.
  • Destination Bornholm kan til en hver tid bede om, at mærkaten fjernes fra hjemmeside eller markedsføringsmateriale, hvis ovenstående krav ikke overholdes. Udgifter forbundet med dette påhviler altid udførende virksomheden.

Download mærkaten her

Her kan I downloade mærkaten i de forskelligeudgaver i en zip-fil. Brug WinZip til at pakke filerne ud.

Spørgsmål

I er naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os på info@bornholm.info, hvis I har problemer med at downloade filerne eller har spørgsmål til konkret anvendelse af mærkaten.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00