Få adgang til billeddatabasen

Få adgang til flere tusind billeder fra bornholms natur, events og steder.

Destination Bornholms billeddatabase indeholder cirka 5.000 billeder fra Bornholm. Som medlem af Destination Bornholm har du fri adgang til vores store database, hvor alle billeder frit kan bruges til markedsføring. Du skal selv oprette dig som bruger i billeddatabasen og manuelt godkendes af en af vores medarbejdere. Vi godkender normalt nye brugere dagligt, men haster det kan du kontakte os for at blive godkendt hurtigt.

Vi giver også adgang til billeddatabasen for dansk og udenlandsk presse, influencers eller journalister, som omtaler Bornholm som rejsedestination. Herunder kan du læse mere om, hvordan du får adgang.

Adgang for medlemmer

Er du medlem af Destination Bornholm, kan du oprette dig som bruger og få dit personlige login til billeddatabasen som medlem her. Husk din bruger skal manuelt godkendes af en medarbejder hos Destination Bornholm. Der kan derfor gå lidt tid før din bruger er godkendt.

Adgang for presse, influencers eller journalister

Hvis du mangler billeder til presseomtale af Bornholm, så kan du få adgang til Destination Bornholms billeddatabase selvom du ikke medlem. Som journalist eller influencer har du adgang til et udpluk af den samlede database. Opret dig som journalist her eller læs mere på presse-siden.

Er du ikke medlem?

Hvis du ønsker adgang til Destination Bornholms billeddatabase, så kræver det et medlemskab. Du kan lære mere om at blive medlem her.

Hvis du skal bruge billeder af Bornholm, men ikke ønsker at blive medlem af Destination Bornholm, så henviser vi til VisitDenmarks billeddatabase her.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00