Råfilm fra Bornholm

Destination Bornholm har et stort råfilmsarkiv med videoklip i høj kvalitet. Som medlem af Destination Bornholm kan du få adgang til dette kvit og frit.

Hvad indeholder råfilmsarkivet

I Destination Bornholms råfilmsarkiv er der videomateriale fra mange forskellige steder på Bornholm. Vi har både klip optaget med drone, med mennesker på og fra by, klipper og skov.

Kontakt os for at få adgang

For at få adgang til Destination Bornholms online råfilmsarkiv, kan du kontakte Sandra Maria Melskens på sandra@bornholm.info. Du skal dog være opmærksom på en række regler for brugen af videoerne i dine produktioner. Du kan læse mere om disse nederst i artiklen.

Herunder kan du se to eksempler på video der kan downloads:


Adgang for presse/medier

Presse (TV, nyhedsmedier, influencers m.v.) kan få afgang til dele af Destination Bornholms råfilmsarkiv. Kontakt presseansvarlig Helle Mogensen på hellem@bornholm.info for nærmere.

Er der ikke det du leder efter?

Hvis du har fået adgang til vores online råfilmsarkiv og ikke kan finde det du søger, kan du være heldig det er tilgængeligt i vores offline arkiv. Vi nemlig meget mere råfilm liggende hos den lokale fotograf Kristoffer Linus, som både har samlet hele Destination Bornholms råfilmsarkiv og løbende skyder nyt materiale til os. Det fylder dog så meget, at vi ikke kan gøre det tilgængeligt online. Ønsker man adgang til mere råfilm, kontakt Kristoffer Linus og hør nærmere. Som medlem eller presse vil du dog blive faktureret af Kristoffer Linus for tid brugt til at finde det ønskede videomateriale frem og gøre det tilgængeligt for dig.

Krav til brug af video

Der er ganske få krav forbundet med brugen af videoen fra Destination Bornholms filmarkiv. Disse er:

1. Du skal være medlem af Destination Bornholm, eller have en skriftlig godkendelse fra Destination Bornholm til brug af videoerne – f.eks. for presse.

2. Videoen må kun bruges til omtale/markedsføring af Bornholm som rejsedestination, eller markedsføring af dit produkt.

3. Videoen må ikke videregives og bruges af tredjepart.

4. Det er ikke nødvendigt, at kreditere Destination Bornholm for brug af videoen, men det vil være værdsat.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00