Article

Camping på Bornholm – rejs med egen autocamper

Ferie i autocamper er nemt og bekvemt og samtidig byder ferieformen på enorm stor frihed.

Autocamperferie på Bornholm

Det er nemt og enkelt at komme til Bornholm med egen autocamper med færgen fra enten Køge (Sjælland) eller Ystad (Sverige).

Over hele Bornholm finder du gode campingpladser, og her er alt fra 5-stjernet luksus til hyggelige primitive naturpladser.

Uanset hvor du vælger at bo, kommer du helt tæt på den unikke bornholmske natur, og du er altid tæt på øen mange attraktioner og seværdigheder.

Få det bedste oplevelser

Med en autocamper har du frihed til at parkere på flere stellpladser på øen, men hvorfor ikke nyde godt af det gode værtskab og hyggelige rammer, som I finder på øens campingpladser.

På øens campingpladser møder du værter, som brænder for gæsten og for Bornholm. De vil kunne hjælpe jer til at finde øens skjulte perler og gemte skatte, så du får alle de mindeværdige oplevelser med hjem fra din ferie.

Når du bor på øens campingpladser, kan du naturligvis også nyde godt af campingpladsernes mange faciliteter. Samtidig bidrager du også til lokalsamfundet og er med til at sikre, at Bornholm, også i fremtiden, er et samfund i vækst og med spændende oplevelser til glæde og gavn for alle.

Pas godt på naturen

Den bornholmske natur er enestående og med et rigt dyreliv, som tiltrækker gæster fra hele verden. Vi bornholmere elsker at vise øens skønhed frem. Vi er stolte af øen og værner om den.

Når du besøger Bornholm som gæst, håber vi, at du vil hjælpe os med at passe på naturen og altid sørge for, at du efterlader den, som du gerne selv vil opleve den.

Langt de fleste af øens gæster kommer igen, og for rigtig mange har Bornholm en hel særlig plads i deres hjerte – et andet hjem.

Husk at tage al affald med dig i bilen, når du forlader et område, og tøm aldrig dine toilet- eller gråvandstanke i naturen. Udover at du kan gøre dette på flere af øens gode campingpladser, er der steder på øen, som er gearet til at tage i mod dit spildvand, se stederne nedenfor.

Tømning af toilet og gråvand i autocamper

Her kan du komme af med indholdet af dine tanke:

Cirkle K i Allinge – se placering her

Remisevej i Rønne – se placering her

Nexø Havn (kun sort vand) – se placering her

Theme
Rejs med færgen til Bornholm
Theme
Nyd en campingferie på Bornholm
Theme
Hund med på ferien
Theme
Oplev de 10 mest populære attraktioner
0
You have no favorites
You have 1 favourite
You have 0 favourites
Send us an e-mail
Write to us.

Send us an e-mail:

info@bornholm.info

Tourist information
Call us
Call us

On the phone:

(+45) 56 95 95 00