Artikel

5 bedste instagramspots på Bornholm

Bornholm er en helt fantastisk ø, hvis du har interesse for at tage billeder og finde de aller flotteste omgivelser til dette. Her får du 5 bud på de bedste instagramspots på Bornholm.

Vi har gjort det let for dig, at sikre det gode ferieminde til Instagram. Med billeder fra et af disse fem steder på Bornholm, er du næsten garanteret de helt rigtige omgivelser. Se videoen herunder, eller læs mere om stederne ved at klikke på deres billeder længere nede i artiklen.

 

 

 

Fem steder du bør opleve og dele på Instagram

Herunder kan du finde en oversigt over de fem steder, som gør sig rigtig godt på Instagram. Husk, at dele dine billeder på Instagram med #visitbornholm, og husk at tagge @destinationbornholm, så er der mulighed for at vi deler netop dit billede.

1

Opalsøen

Snyd ikke dig selv for en tur til Nordlandet for at opleve Opalsøen - et af de ældste stenbrud på øen. Udsigten herfra er noget helt særligt i forhold til hvad du ellers finder i Danmark, det bør opleves! Her er garanti for smukke billeder - uanset hvordan vejret er.

2

Hammershus

Du har muligvis besøgt Hammershus et utal af gange. Men prøv alligevel at tage en tur dertil igen. Hammershus gør sig bl.a. så smukt i et dækket snelandskab om vinteren, i efterårssolen eller en tidlig sommermorgen. Udforsk området omkring Hammershus, som også er helt enestående.

3

Kamelhovederne

Ved foden af Hammershus finder du dette klippeparti som umiddelbart ligner kamelhoveder, og et andet der ligner løvehoveder, som dog bedst ses fra stranden eller vandet. Exceptionelle klippeformationer som bør foreviges på billede.

4

Dueodde strand

Dueodde strand er en af Europas bedste sandstrande. Sandet her er så indbydende og ultrafint, at det siges at det siges, at det har været brugt til timeglas. Herfra kan tages billeder så langt øjet rækker - Dueodde strand strækker sig nemlig over flere kilometer. Tag trapperne op til fyret, og oplev det fantastiske kig ud over kystområdet.

5

Bunkerne ved Dueodde

Det giver et sus igennem kroppen at opleve historie så tæt på, som det blandt andet gør når man besøger bunkerne ved Dueodde. Her finder du to store tyske kanonstillinger fra 2. verdenskrig. Du kan læse mere og få rutevejledning ved at klikke på billedet.

Følg Destination Bornholm på Instagram

Tag @Destinationbornholm eller anvend #visitbornholm på dine billeder, for at få muligheden for at få netop dit billede delt.

 

Få mere inspiration her:

 

Tema
7 skjulte steder på Bornholm
Tema
10 historiske oplevelser på Bornholm
Tema
Top 10 oplevelser på Bornholm
Tema
7 borge du kan opleve på Bornholm
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00