Artikel

10 fantastiske herretur oplevelser på Bornholm

Skal du på herretur til Bornholm, så har vi 10 oplevelsesforslag til dig og drengene, som I bør prøve.

Klippedykning blandt skibsvrag, guidet mountainbiketur i kuperet terræn, aktivitetspark med klatring, fodboldgolf og discgolf, besøg på lokalt bryghus eller en tur til Dueodde Strand. Mulighederne på Bornholm er mange og de fleste steder har åbent året rundt. Her er nogle forslag til 10 spændende og sjove oplevelser til jeres næste herretur til Bornholm.

1

Dueodde Strand

Bornholms berømte sandstrand med sikkert det fineste sand i verden. Få en dukkert i Østersøens krystalklare og rene vand og oplev den flotte natur med de mange sandklitter. Også mulighed for at tage op i Dueoddes fyrtårn hvorfra du kan se ud over stranden og Østersøen.

2

Diveline - Dykkerkurser

Er du til snorkling, dit første dyk eller er du en erfaren dykker så er der mulighed for spændende dykkeroplevelser blandt klipper. Du kan dykke ned og opleve meget velbevarede skibsvrag eller prøve en high speed boat race tur.

3

Klatreparken Nature Park Bornholm

Udfordre dig selv og kom ud af din komfortzone i trætoppene og svævebanen eller spil fodboldgolf- eller discgolf mod dine venner. Efter anstrengelserne kan du nyde maden i den hyggelige Café.

4

Svaneke Bryghus

Rundtur og ølsmagning. Alle de lokale øl er 100 % økologiske og klimavenligt fremstillet blandt andet ved hjælp af solenergi. Fremstillingsprocessen er “slowbeer” hvilket betyder at øllene får en kraftfuld og special smag som skal opleves.

5

Guidet Mouintainbiketur

Tag på en guidet mountainbiketur i Bornholms smukke natur i Nordskoven ved Rønne eller få designet din egen mountanbiketur til f.eks. Paradisbakkerne, Vang Granitbrud eller danmarks 3 største skov Almindingen.

6

BornPark

Er en af nordeuropas største minigolfparker, der er 18 huller på banen. Tag en bane Minigolf med dine kammerater i den skønne bornholmske natur. Du kan nyde parken og spille alt det minigolf du har lyst til. Derudover er der mulighed for at spise lækker mad i BornParks Café.

7

Hallegård Gårdbutik

Efter en god oplevelse og måske noget motion er det tid til et godt herremåltid hos Hallegård. Foretrækker du selv at lave maden kan du besøge Hallegårds Gårdbutik og købe de lækreste møre bøffer og hjemmelavede pølser med hjem. Alt er økologisk og fremstillet ud fra gamle håndværksmæssige traditioner.

8

Jons Kapel

Det sagnomspundne Jons Kapel giver en historiske oplevelse i klippe “prædikestolen” blandt de op til 40 meter høje klipper. “Prædikestolen” ligger for enden af en trætrappe med 222 trappetrin der er anlagt i klippesprækkerne. Trappen giver rigtig god motion specielt på vejen op.

9

Nexø Minigolf

Indendørs blacklight minigolf i Nexø, Bornholm er en sjov og anderledes aktivitet, hvor du kan udfordre dine venner eller familie til en runde minigolf i en unik og farverig atmosfære. Når du træder ind i lokalet, bliver du mødt af en kulisse af neonfarver og lyseffekter, der lyser op i mørket under de UV-lys, der er monteret langs banen.

10

Opalsøen

Et gammelt stenbrud har skabt Opalsøen og den ligger i et fantastisk flot naturområde med stejle klipper tæt på Hammershus. Du kan gå en tur rundt om søen, og hvis du har lyst kan du hoppe i vandet fra nogle af de ca. 3 meter høje klipper.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00