Artikel

The Travel Inspector: Jentetur til Bornholm

Nordens største rejseblogger giver sit bud på, hvorfor man bør rejse på tøsetur til Bornholm.

...dere finner garantert ingen annen liten dansk øy med flere matopplevelser en Bornholm. Målrettet arbeide gjennom mange år har gitt utrolige resultater og en nivåheving som vekker undring og beundring i hele Norden.”

 

Det er tydeligt ud fra The Travel Inspectors blog, at han er begejstret for Bornholm. Blandt andet anbefaler han Bornholm på grund af de mange madoplevelser man finder på Bornholm. Han skriver om kokkekonkurrencen ‘Sol over Gudhjem’ som især skaber liv i Gudhjem, selvom der også er dejlig sommeratmosfære på øen flere uger før og efter konkurrencen.

The Travel Inspector beskriver i artiklen også, hvordan man kan opleve Bornholm på en lang weekend, men at man sandsynligvis vil opleve at ville tilbage igen.

Den norske blogger besøger på sin tur flere steder. Du kan læse artiklen i sin helhed nedenfor.

The Travel Inspector nævner i sin blog følgende steder og events:

1

Sol over Gudhjem

Tag til kokkekonkurrencen Sol over Gudhjem og oplev en duel i gastronomisk verdensklasse, når stjernekokke dyster i Gudhjem på Bornholm.

2

Kadeau

Besøg gourmet- og Michelin-restauranten Kadeau på Bornholm. I de yderste klitter på Bornholms sydkyst, omgivet af strand, hav, skov og himmel, finder du smagen af Bornholm midt i intetheden! Her serveres bornholmsk-nordisk mad i smukke rammer med en uhøjtidelig, men kompetent betjening.

3

Stammershalle Badehotel

Hotellet er et af Bornholms førende og mest eksklusive hoteller. Herfra er der en enestående havudsigt over Østersøen og klippekysten. I restauranten gør vi os umage med at kræse for alle dine sanser.

4

Melsted Badehotel

Spis på Melsted Badehotel. I restauranten på Melsted Badehotel kan du på første række med udsigt over Østersøen tilfredsstille dine gastronomiske sanser.

5

Lakrids by Johan Bülow

Smag en af Bornholms delikatesser hos Lakrids by Johan Bülow i Svaneke.

6

Svaneke Bryghus

Besøg Svaneke Bryghus. Bryggeriet er 100% økologisk, og det gør blot øllen endnu bedre for krop og sjæl – og sine omgivelser.

7

Bay Frost

Besøg Bay Frost i Listed. Her serveres lækker special kaffe og hjemmelavet kage. Du kan også nyde en drink i aften solen.

8

Lov i Listed

Oplev bornholmsk kunsthåndværk hos Lov i Listed.

Derfor bør dere dra på jentetur til dejlige Bornholm

“Gourmetmat, varme sandstrender, vintage, vin og deilige senger venter.”

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00