Artikel

Oplev fem forskellige røgerier på Bornholm

Når rejsen går til Bornholm, glæder mange sig til at smage røgeriernes gode mad. Men hvilket røgeri skal du vælge?

Her på Bornholm finder du flere forskellige røgerier. Du får god mad uanset hvilket du vælger, men der er selvfølgelig forskel på røgerierne. Vi har derfor fundet 5 røgerier, som alle kan anbefales og samtidig har noget forskelligt at byde på.

Alle røgerierne tilbyder retter, der ikke indeholder fisk, hvis der er én i jeres selskab, der ikke er glad for havets delikatesser.

Find de 5 røgerier her

1

Gudhjem Røgeri

Vil du på et røgeri, hvor der er fyldt med mennesker i festligt humør, og med autografer og hyggelige beskeder fra tidligere gæster overalt på væggene? Så er det værd at overveje Gudhjem Røgeri, der ligger i hjertet af Gudhjem, hvor mennesker sværmer rundt om sommeren.

2

Nordbornholms Røgeri

Vil du på et røgeri, der ligger på klipperne helt ud til havet, hvor du bliver præsenteret for røgningens fineste kundskaber? Så kan det anbefales at tage en tur forbi Nordbornholms Røgeri i Allinge. Her kan du nyde din middag, mens du falder i staver til naturens bedste udsendelse: Havet der slår ind mod de orangefarvede klipper.

3

Aarsdale Røgeri & Bistro

Vil du opleve et innovativt måltid, der kombinerer det bornholmske røgeri med den franske bistro? Så er det en tur forbi Aarsdale Røgeri & Bistro, hvor frokosten er alt godt fra røgeriets ovne. Til aften sammensætter bistro og røgmester en menu bestående af mange små retter med alt fra østers, koldrøget andebryst til sæsonens udvalgte varer.

4

Snogebæk Røgeri

Har du børn der hellere vil ud at lege, end at vente på at mor og far har spist færdigt kan det være en idé at kigge mod østkysten. Her finder du Snogebæk Røgeri, der er placeret tæt på en naturlegeplads, hvor børnene kan gynge, lege jorden er giftig eller balancere på forhindringer, mens du i ro og mag kan snuppe endnu en røget sild fra fadet.

5

Hasle Røgeri

Vil du på et røgeri, hvor du kan blive klogere på historien bag vores røgerier her på øen før du nyder en koldrøget sild? Så skal du en tur forbi Hasle Røgeri, som har et fredet museumsrøgeri i nabobygningen, hvor du kan se hvordan røgningen foregik i gamle dage med de store ovne og dertilhørende redskaber. Det er gratis at besøge museumsrøgeriet.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00