Artikel

Store nytårskoncerter i Allinge

Kom til fantastiske nytårskoncerter i Allinge på Bornholm.

Igen i 2019 præsenterer ASG Nytårskoncert med Henrik Krogsgaard og promenadeorkesteret i Bornholms idræts- og kulturcenter. Lørdag 19.januar kl. 16.00 og søndag 20.januar kl. 14.00 Dørene åbnes 2 timer før forestillingen.

Kom til et brag af en nytårskoncert på Bornholm

Det er to af Danmarks mest anerkendte operasangere som i selskab med to meget velsyngende skuespillere, der i 2019 er orkestrets gæster ved Nytårskoncerterne.

Susanne Elmark er – desværre – mere i udlandet end i Danmark, for der er stor efterspørgsel på den smukke sopran, som er på hjemmebane om hun synger Puccinni,

Niels Jørgen Riis har til gengæld valgt at blive i Danmark. Dels har han et fast engagement på Den Kongelige Opera, dels elsker han sin fødeø, og kommer så meget til Bornholm hans kalender tillader. Alle de store arier får med hans stemme en lige så enestående udførelse som historien om ”ejn liten Horra” gør.

Trine Pallesens karriere har haft mange veje. Som uddannet skuespiller er det teatret og filmen der især har nydt godt af hendes talent, men også revyscenen og koncerthusene har haft bud efter hende. Når vores komponist-koryfæ Bent Fabricius-Bjerre optræder med sit orkester, har han helst Trine med som vokalist, og en lang række TV-serier har gjort hende kendt hos hele familien Danmark.

Det samme skete for Jens Jacob Tychsen. En stribe af hovedroller både på provins teatrene og på Det Kongelige samt hundrede vis af stemmer lagt på elskede tegnefilm, var ikke nær så udslags givende som hans populære Hr.Weyse i Badehotellet blev det. Lige pludselig vidste alle hvem han var, og ville møde, se og høre denne charmerende, høje og krukkede (-) skuespiller.

Nytårskoncerterne er en bragende succes

I 2019 er det er niende gang, at ASG arrangerer nytårskoncerterne i Allinge på Bornholm, og disse er blevet en bragende succes samt et tilløbsstykke uden lige. Programmet for koncerterne spænder da også vidt fra både sang, underholdning og ægte champagnemusik.

Nytårskoncerter 2019

Du kan opleve de to populære nytårskoncerter lørdag den 19. januar kl. 16.00 og søndag den 20. Januar kl. 14.00. Oplev bl.a. solisterne Susanne Elmark, Niels Jørgen Riis, Trine Pallesens og Jens Jacob Tychsen – samt kapelmester Henrik Krogsgaard sammen med Promenadeorkesteret

Billetter

Du kan købe billetter til nytårskoncerterne i Allinge på Bornholm (unummererede pladser) på bornholmbilletten.dk, hos Butik Playmaker i Allinge. på tlf. 56 48 00 41 eller hos Bornholms Turistinformation.

Tema:
Køb billet hos Bornholms Turistinformationer
Tema:
Køb billet hos Bornholmsbilletten
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00