Artikel

Nytårskoncerter i Allinge

Kom til fantastiske nytårskoncerter i Allinge på Bornholm.

Bjørn Hyrup og Promenadeorkesteret spiller Nytårskoncert

De sidste mange år har det været muligt at deltage i et brag af en nytårskoncert, når ASG præsenterer Nytårskoncerter med Bjørn Hyrup og promenadeorkesteret i Bornholms idræts- og kulturcenter.

Lige så snart vi har den nye dato, vil vi opdatere her på siden.

Nytårskoncerterne fandt i 2023 sted lørdag den 21. januar kl. 15.30 og søndag den 22. januar kl. 14.00. Dørene blev åbnet s 1,5 time før forestillingen.

Du kunne opleve følgende solister:

Maria Lucia modtog i 2006 Reumerts Talentpris og i 2011 prisen som Årets Sanger. Siden har hun ikke set sig tilbage. Musicalsangerinde, lagt stemme til et hav af tegnefilm – men mest kendt er stemmen som Elsa i Disneys “Frost”.

Trine Gadeberg er sanger, skuespiller, skribent, idémager – hun kan det hele. Trine Gadeberg har lavet julekalender i TV, deltaget i Dansk Melodi Grand Prix, indspillet sange med DR underholdningsorkester.

Preben Christensen er en levende legende og kræver ikke meget præsentation. Skuespiller og entertainer og har et kæmpe CV – Linie 3, film og Tv-serier, tegne-og animationsfilm og et hav af store roller på landets teatre.

Billetter

Du kan købe billetter til nytårskoncerterne i Allinge på Bornholm (unummererede pladser) på Billetten.dk, hos Butik Playmaker i Allinge. på tlf. 56 48 00 41 eller hos Bornholms Turistinformation.

Tema
Køb billet hos Bornholms Turistinformationer
Tema
Køb billet hos Billetten
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00