Artikel

Store nytårskoncerter i Allinge

Kom til fantastiske nytårskoncerter i Allinge på Bornholm.

Igen i 2022 præsenterer ASG Nytårskoncert med Bjørn Hyrup og promenadeorkesteret i Bornholms idræts- og kulturcenter lørdag den 22. januar kl. 15.30 og søndag den 23. januar kl. 14.00. Dørene åbnes 1,5 time før forestillingen.

Kom til et brag af en nytårskoncert på Bornholm

Du vil til koncerterne opleve følgende solister:

Birthe Kjær kræver ikke den store præsentation – hun er verdensberømt i Danmark med sit smittende humør og fantastiske karriere. Dejligt comeback til Allinge hvor hun tidligere har været på besøg til vores Nytårskoncerter.

Dario Campeotto – dansk showbiz grand old man – præsenterer vi for første gang – han er også verdensberømt i Danmark og havde sit store gennembrud i 1961 med ”Angelique” og som gav ham roller i teater, operetter og film. Siden har han også optrådt som revykunstner og meget andet.

Sofie Elkjær Jensen gør comback med sin rige, lyriske stemme og store scenenærvær har gjort hende til en af sin generations førende sopraner i Skandinavien. I 2019 modtog hun sin 2. Reumertnominering som Årets Sanger, for både Adele i J. Strauss’ Flagermusen og Åse i Heise’s Drot og Marsk, begge produktioner på Det Kongelige Teater. Fra hun i 2016 blev fastansat i Solistensemblet på Det Kongelige Teater har man også kunne opleve hende i ledende roller såsom; Micaëla i Bizet´s Carmen, Musetta i Puccini’s La Boheme, Vela i Kuhlau’s Lulu og Gilda i Verdi’s Rigoletto.

Jesper Lundgaard er sanger/entertainer med base i Aarhus. Jesper har medvirket i utallige musicals og har desuden stor succes med sit årlige juleshow. Derudover optræder Jesper som konferencier og solist over hele Danmark. I sin hjemby Herning har Jesper Lundgaard haft flere hovedroller i musical-opsætninger i Herning Kongrescenter, hvor amatører og professionelle spiller sammen. I 1999 gjaldt det Jean Valjean-figuren, og i 2003 havde han dobbeltrollen som Dr. Jekyll og Mr. Hyde, mens han i 2005 spillede Cyrano i Sebastians musical af samme navn. I 2010 var Jesper Lundgaard i sommersæsonen med i Rottefælde Revyen i Svendborg.

Billetter

Du kan købe billetter til nytårskoncerterne i Allinge på Bornholm (unummererede pladser) på Billetten.dk, hos Butik Playmaker i Allinge. på tlf. 56 48 00 41 eller hos Bornholms Turistinformation.

Tema
Køb billet hos Bornholms Turistinformationer
Tema
Køb billet hos Billetten
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00