Scor ekstra danske turister i 2020

En stor national markedsføringskampagne skal få danskerne til at holde ferie i Danmark i 2020. Destination Bornholm har særligt med fokus på sensommer og efterår. Her kan du læse mere om hvordan du kan ride med på bølgen

Danskerne skal genopdage Danmark

I et samarbejde mellem brancheorganisationerne Danske Destinationer og VisitDenmark, markedsføres Danmark som en rejsedestination for danskerne i 2020 for et tocifret millionbeløb. Kampagnen skal understøtte det danske turismeerhverv, som mangler mange af de udenlandske turister.

Kommunikationen bygger på danskernes ofte lidt kedelige måde at omtale ferie i eget land på: ”Vi bliver bare i Danmark i år”. I kampagnens første fase går 100 danske influencere ud og deler deres bedste indhold fra forskellige destinationer i Danmark. Det bedste samles på siden www.megetmereendbare.dk. Herefter opfordres danskerne til selv at dele deres bedste billeder, videoer og ferieminder på sociale medier med hashtagget #baredanmark. Danskerne skal fortælle hinanden, at ferie i Danmark ikke er bare en ferie i Danmark.

Bloggeren @et_nyt_kapitel er del af samarbejde med VisitDenmark om bornholmsk content på Instagram:

Sideløbende starter VisitDenmark en mere traditionel markedsføring med et overordnet budskab om at holde ferie i Danmark. Det bedste indhold delt på #baredanmark bruges i den markedsføring. Samtidig gennemfører de lokale destinationsselskaber markedsføring af regionale danske destinationer.

Den regionale indsats fra Destination Bornholm

Hos Destination Bornholm er vi i tæt dialog med VisitDenmark og Danske Destinationer, som står bag kampagnen. Vi har forberedt annoncer, aktiveret kontakter indenfor presse og influencere, og er påbegyndt en kampagne for at få bornholmere og turister til at sikre bornholmsk synlighed på #baredanmark, ved at dele deres billeder med det hashtag.

Vores hovedformål med kampagnen er at sikre, at Bornholm er top-of-mind hos danskerne i deres ferieovervejelser i resten af 2020, ikke mindst til sensommeren, efteråret og vinteren. Der er kamp om opmærksomheden mellem destinationerne, og vi har tilpasset vores markedsføring, så der skabes mest mulig synlighed og engagement på både online, print, outdoor og TV.

Destination Bornholms markedsføring gennemføres med støtte fra Bornholms Regionskommune og Bornholms Brand.

Hvordan kan du få din del af kagen?

Der er to måder hvorpå du kan markedsføre din virksomhed effektivt under kampagnen:

1. Produktannoncering

Hos Destination Bornholm har vi forberedt en oversigt over vores markedsføring i Danmark, som er del af den store nationale kampagne. Her sikrer vi opmærksomhed, interesse og lyst til at rejse til Bornholm. Vi har med andre ord varmet publikum op til din produktmarkedsføring – f.eks. for overnatningstilbud.

1.1. Få en oversigt over markedsføringskanalerne

Ved at kontakte marketingkoordinator Sandra Maria Melskens (sandra@bornholm.info) kan du få en oversigt over, hvilke kanaler og på hvilke tidspunkter danskerne vil blive mødt af fortællingen om Bornholm som den perfekte rejsedestination i 2020. Ud fra det kan du selv gå i dialog med medierne, og vælge om du ønsker markedsføring på samme tidspunkt, eller efterfølgende.

1.2. Overnatningstilbud på bornholm.info

Vi har lavet en landing page på bornholm.info, hvor vi bl.a. linker til denne side med overnatningstilbud. Har du et godt overnatningstilbud, så send det til Webmaster Dennis Tomiola (dennis@bornholm.info). Du skal blot vedhæfte et billede og et pristilbud.

1.3. Få video-materiale til Facebook eller din hjemmeside

Destination Bornholm har fået produceret en række videoer, som medlemmer kan bruge frit på egen Facebook, eller indlejre på hjemmeside. De kan forhåbentligt være med til at skabe ekstra synlighed på egne kanaler og dermed opnå højere engagement.

Følgende video vil blive vist på TV i en forkortet udgave i sensommeren. Den kan også bruges på ens egen Facebook eller hjemmeside allerede nu:

Kontakt marketingleder Stefan Asp (stefan@bornholm.info) for at få dem tilsendt.

1.4. Opdater din stedprofil og events på bornholm.info

Husk, at holde din profil på bornholm.info opdateret med seneste åbningstider, spændende billeder og links til egen hjemmeside. Der er over 800.000 brugere på siden årligt, og de skal gerne fristes af netop din virksomheds tilbud. Dine events vises både på hjemmesiden og i app’en Bornholm, som markedsføres via Bornholmslinjens TV-skærme på færgerne.

2. Bliv en del af den folkelige bevægelse

2.1. Del dit eget indhold

Er du selv en content creator? Tager du gode billeder eller videoer? Så ved du nu, at hashtagget #baredanmark kommer til at være det nye store hit på sociale medier som f.eks. Instagram og Facebook. Du kan bruge hashtagget til at sikre din virksomhed omtale og være med til at gøre hele Bornholm synlig. Det er både godt for dig og for fællesskabet! Har du brug for yderligere vejledning, så kontakt vores socialmedia-ansvarlige Kristina Lindberg (kristina@bornholm.info).

2.2. Få dine gæster/kunder til at dele

Du kan også opfordre dine gæster/kunder til at dele deres begejstring for øen eller dine produkter på deres egne sociale medier. De skal blot bruge hashtagget #baredanmark i deres opslag.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til den nationale kampagne eller Destination Bornholms markedsføring? Kontakt marketingleder Stefan Asp på tlf. 56 93 03 66 eller stefan@bornholm.info.

 

Denne kampagne gennemføres med støtte fra

 

 

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00