Uge 10 er lig med Bornholm Session

Der er dømt vaders langs kysten, gyldne havørreder, fluebinding, mad over bål samt meget mere, når Bornholm i uge 10, ligesom de mange tidligere år, får besøg af en række lystfiskere ved Bornholm Session.

 

Foråret er på vej, vi skriver marts og uge 10. Det betyder at lystfiskerguru Gordon Henriksen og en lang række øvrige lystfiskernørder indtager Bornholm. Det har de gjort hvert år i uge 10 i snart mange år.

Jagten på store fisk er naturligvis i fokus, det samme er hyggen og den gode forplejning. Men både deltagere i årets session og lystfiskere generelt vil meget gerne bidrage til at passe på naturen og de fiskebestande, de holder så meget af. Det er nemlig langt fra en hemmelighed, at miljøet og netop fiskebestandene er under et enormt pres.

Det har Gordon Henriksen og resten af holdet bag Bornholm Session fokus på, og det vil være et tema gennem hele ugen. Den står bl.a. på skraldeindsamling. De har tidligere samlet penge ind til Vandpleje Bornholm. Det gør de også i år. Udover dette går lystfiskerne ud fysisk og hjælper med et vandpleje projekt, hvor de er med til at fjerne spærringer i form af væltede træer og naturlige dæmninger, der er kommet i løbet af vinteren og kan forhindre ørrederne i at komme op at gyde. De er endvidere i dialog med både Vandpleje Bornholm og Bornholms Regionskommune om både udfordringer og løsninger.

Gordon Henriksen udtaler:

Vi er med på at dette kun er en lille indsats og den store indsats lægges af de lokale frivillige der knokler året rundt for ørredbestandene. Vi synes dog det er på sin plads at vi som tilrejsende lystfiskere også bidrager”

 

Læs mere om Bornholm Session i uge 10 her: https://www.facebook.com/events/2138782653161232

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00