Bornholm er meget mere end bare en ferie

Rejs til enestående oplevelser og øjeblikke, du ikke får andre steder.

Bornholm er udnævnt til en af Europas bedste ferieøer

Forventningen stiger, ferien er lige om hjørnet – om lidt kan rejsen gå til Bornholm. Her venter helt særlige øjeblikke på dig: Smukke solnedgange ved vandet, stejle klipper, kridhvide sandstrande og enestående madoplevelser.

Verdens største rejsemagasin har faktisk kåret Bornholm til en af Europas bedste ferieøer.

Skandinavien møder middelhavsstemningen på Bornholm

Bornholm har flere solskinstimer end noget andet sted i Danmark. Øen har også et mildt klima med ren middelhavsstemning midt i Østersøen. Når du tager til Bornholm, får du følelsen af at være langt væk, selvom du er tæt på.

Lad dig rive med og oplev et bornholmsk øjeblik

Nu er det igen muligt at komme lidt ud i Danmark og opleve det, der gør vores land helt enestående. Få en forsmag på, hvilke helt særlige bornholmske øjeblikke, du kan glæde dig til på Solskinsøen i denne video!

Opdag Bornholms eksotiske natur – i dit eget tempo

På Bornholm mødes svensk skærgård med Mallorcas strande indenfor kort afstand. Blandt øens sprækkedale og bølgende klitter finder du god plads i naturen, som du kan opleve i hæsblæsende fart på en mountainbike, eller på en afslappet gåtur.

Gå på opdagelse med vores 10 forslag til spændende og mindeværdige naturoplevelser. Snyd dig ikke selv for den historiske borgruin Hammershus og den betagende udsigt over borgen og Østersøen.

Skal du bare være i Danmark og på Bornholm i år?

Bornholm byder på så mange smukke oplevelser og øjeblikke. Lad dig inspirere af andres gode ferieoplevelser fra Bornholm og opdag nye ting. Du kan også dele dine egne ferieoplevelser fra Bornholm på Instagram med #baredanmark og #visitbornholm for at blive vist på denne side, og være med i konkurrencen om en ferie i Danmark til en værdi af 20.000 kr.!

Her er 7 skjulte, bornholmske naturperler til dig
Oplev Bornholms 4 smukkeste klippeformationer
Her er 8 gratis oplevelser med børn, I ikke bør gå glip af

Oplev vilde vidunderlige Danmark på Bornholm

DRs nye naturserie ”Vilde vidunderlige Danmark”, har vist os, hvor spektakulær den danske natur kan være. På Bornholm vil du opleve både et fascinerende dyreliv og en enestående del af Danmarks natur.

I Døndalen træder du nærmest ind i en troldeskov, og i Almindingen kan du opleve den majestætiske europæiske bison græsse blandt skovens træer. Vil du opleve Christiansøs sæler og fugleliv fra 2. afsnit af DRs naturserie, så besøg øerne med den lille færge fra Gudhjem.

Er du til historiske og kulturelle oplevelser?

Så kan du med fordel besøge de 4 rundkirker på Bornholm. Disse særprægede bygninger fra middelalderen byder i dag på helt særlige kulturelle øjeblikke. Vil du helt ind under huden på de bornholmske kunstnere og kunsthåndværkere, så er Bornholms Kunstrunde og Bornholms Kulturuge helt sikkert noget for dig.

Oplev traditionsrigt kunsthåndværk og få et stykke af Bornholm med hjem

Bornholm inspirerer og tiltrækker mange kunstnere og kunsthåndværkere. Specielt keramikkens høje kvalitet har en lang tradition på øen. Bornholm har som den første ø i verden fået den prestigefulde titel ”World Craft Region”. Hos øens kunsthåndværkere kan du få dit helt eget bornholmske unika med hjem, eller til den perfekte gave. 

Få gourmetmad som take away til enestående madoplevelser

Det bornholmske køkken bugner af gode og lækre råvarer. Smag dem på et af øens spisesteder eller få dem med som take away til din helt egen bornholmske madoplevelse i sommerhuset eller i den frie natur.

Forbered dig på ferien med gratis-brochuren "Bornholm - Hele Året 2020"
Få handy information på øen med vores app "Bornholm"

Rejs hurtigt og nemt til Bornholm - og få en hyggelig overnatning

Vejen til Bornholm går med færge eller fly. Du må fortsat gerne køre via Øresundsbroen til færgehavnen i Ystad på trods af Corona-pandemien (husk pas eller kørekort). Flyene letter fra Jylland og Sjælland og bringer dig direkte til Solskinsøen. På Bornholm glæder mange hyggelige overnatningssteder sig til at byde dig velkommen.
Her er de bedste overnatningstilbud til din ferie
Sådan rejser du til Bornholm nemt og hurtigt med færge og fly

“Bornholm er et ekstra-ordinært ø-paradis.”

– Condè Nast Traveler om Bornholm som en af Europas bedste ferieøer

Denne kampagne gennemføres med støtte fra

 

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00