Bornholm er meget mere end bare en ferie

Rejs til enestående oplevelser og øjeblikke i efteråret

Bornholm er udnævnt til en af Europas bedste ferieøer

Verdens største rejsemagasin Condé Nast Traveler har kåret Bornholm til en af Europas bedste ferieøer. Det er der en god grund! De fleste danskere kender Solskinsøen Bornholm, men på Danmarks smukkeste ø venter der oplevelser hele året rundt.

Har du lige fået feriepenge, eller savner lidt frisk luft og god plads til andre? Så skal du opleve Bornholm i efteråret. Øen byder på helt særlige øjeblikke med flotte efterårsfarver, kultur og lokale madoplevelser. Udvid din horisont ved spændende kulturoplevelser og besøg inspirerende kunstnere og kunsthåndværkere.

Når du tager til Bornholm, får du følelsen af at være langt væk, selvom du er tæt på. Og lige nu er der ekstra ro og stilhed til at nyde øen og dens unikke natur.

Inspiration
Efterårsferie for par på Bornholm
Inspiration
Efterårets oplevelser for børn på Bornholm
10.-18. oktober 2020
Oplev Bornholms Kunsthåndværkerfestival
Glas, keramik og andet
Lad dig inspirere af Bornholms kunsthåndværk

Opdag Bornholms eksotiske efterårsnatur – i dit eget tempo

De flotte efterårsfarver lægger lige nu en særlig glans over Bornholms natur. Blandt øens sprækkedale og bølgende klitter finder du god plads i naturen, som du kan opleve i hæsblæsende fart på en mountainbike, eller på en afslappet gåtur eller vandretur.

Gå på opdagelse med vores 10 forslag til spændende og mindeværdige naturoplevelser. Snyd dig ikke selv for den historiske borgruin Hammershus og den betagende udsigt over borgen og Østersøen.

I Døndalen træder du nærmest ind i en troldeskov, og i Almindingen kan du opleve den majestætiske europæiske bison græsse blandt skovens træer. Vil du opleve Christiansøs sæler og fugleliv fra 2. afsnit af DRs naturserie ”Vilde vidunderlige Danmark”, så besøg øerne med den lille færge fra Gudhjem.

Er du til historiske og kulturelle oplevelser?

Så kan du med fordel besøge de 4 rundkirker på Bornholm. Disse særprægede bygninger fra middelalderen byder i dag på helt særlige kulturelle øjeblikke. Rundt på øens findes også mange små og store museer, som giver god mulighed for indendørsoplevelser på regnvejrsdage. Både Bornholms Museum og Bornholms Kunstmuseum er et besøg værd, men du kan også hente inspiration på vores artikel om 10 mindre museer her.

Oplev traditionsrigt kunsthåndværk og få et stykke af Bornholm med hjem

Bornholm inspirerer og tiltrækker mange kunsthåndværkere. Specielt keramikkens høje kvalitet har en lang tradition på øen. Bornholm har som den første ø i verden fået den prestigefulde titel ”World Craft Region”. Hos øens kunsthåndværkere kan du få dit helt eget bornholmske unika med hjem, eller til den perfekte gave. Vil du komme tæt på og møde de bornholmske kunsthåndværkere så er Bornholms Kunsthåndværkerfestival helt sikkert noget for dig.

Få gourmetmad til enestående madoplevelser – også som take away

Det bornholmske køkken bugner af gode og lækre råvarer, som du kan smage på overalt på øen og ikke mindst i Torvehal Bornholm. Øens spisesteder laver gourmet-mad i særklass, som du også kan få med som take away til din helt egen bornholmske madoplevelse i sommerhuset eller i den frie natur.

 

Kender du dem?
Her er 7 skjulte, bornholmske naturperler til dig
Se et anderledes Danmark
Oplev Bornholms 4 smukkeste klippeformationer
På mountainbike, løb eller kajak
Sådan bliver du aktiv i den bornholmske efterårsnatur
10 naturoplevelser på Bornholm, som du bør se
10 mindre museer for dig der vil se noget anderledes
Inspiration
Tag en bid af Bornholm i efteråret

Rejs hurtigt og nemt til Bornholm - og få en hyggelig overnatning

Vejen til efteråret på Bornholm går med færge eller fly. Du må gerne køre via Øresundsbroen til færgehavnen i Ystad på trods af Corona-pandemien (husk pas eller kørekort). Flyene letter fra Jylland og Sjælland og bringer dig direkte til Solskinsøen. På Bornholm glæder mange hyggelige overnatningssteder sig til at byde dig velkommen.
Her er de bedste overnatningstilbud til din ferie
Sådan rejser du til Bornholm nemt og hurtigt med færge og fly

Skal du bare være i Danmark og på Bornholm i år?

Bornholm byder på så mange smukke oplevelser og øjeblikke – også her i efteråret. Lad dig inspirere af andres gode ferieoplevelser fra Bornholm og opdag nye ting. Du kan også dele dine egne ferieoplevelser fra Bornholm på Instagram med #baredanmark og #visitbornholm for at blive vist på denne side.

“Bornholm er et ekstra-ordinært ø-paradis.”

– Condè Nast Traveler om Bornholm som en af Europas bedste ferieøer

Denne kampagne gennemføres med støtte fra

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00