Populært magasin klar til alle, der elsker Bornholm

Destination Bornholm er klar til at dele det bedste og nyeste fra øen. Hele 172 sider skal inspirere øens gæster både før og under opholdet på Bornholm.

De er glade hos Destination Bornholm. Det lækre og omfangsrige magasin, som lyder navnet og genkendeligheden ’Destination Bornholm’, er netop landet frisk fra trykken. Magasinet byder på 172 sider fyldt med inspiration, attraktioner, vandreguides, kunsthåndværk, opskrifter, personlige historier og meget, meget mere. Naturligvis både på dansk, engelsk og tysk.

 

Årets magasin bliver distribueret på øen i disse dage. Oplaget er på 100.000 eksemplarer og bliver fordelt med 50% på øen og 50% udenøs. 30.000 af Politikens læsere modtager kataloget sammen med deres avis onsdag den 27. marts. Derudover bliver kataloget synligt på landets turistbureauer og tankstationer. Der er fra Destination Bornholms side en forventning og et håb om, at magasinet bliver en medvirkende årsag til at tage turen til øen i Østersøen.

 

Magasinet blev udgivet for første gang sidste år og er blevet taget rigtig godt imod af både øens gæster og det bornholmske turisterhverv.

Projektansvarlig for magasinet Kristina Lindberg fra Destination Bornholm udtaler

Vi fik fået rigtig mange positive tilkendegivelser på vores nye magasin sidste år. Vi har lagt os i selen for at gøre det endnu bedre i år, og det synes vi i den grad er lykkedes”

Kataloget er blevet til i samarbejde med Magasinet Bornholm. Fra Destination Bornholm lyder der en kæmpestor tak for godt samarbejde til Magasinet Bornholm samt de mange annoncører, der har valgt at sikre sig synlighed i publikationen via editorials, som er redaktionelle annoncer. Fordelen ved denne type annoncering, er et bedre overblik for læseren. Editorials fremhæver annoncøren som det naturlige valg blandt Bornholms mange fantastiske tilbud.

 

Destination Bornholm glæder sig meget til at vise det nye katalog til øens gæster, det bornholmske turisterhverv og alle øvrige bornholmere. Bornholm har så meget at byde på for både gæster og herboende.

 

Magasinet findes naturligvis også i en digital udgave: www.bornholm.info/kataloget-destination-bornholm

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00