Klasseoplevelser på klippeøen

Med dette budskab frister Bornholm i disse dage en lang række skolelærere med en tur til Bornholm, når den står på lejrskole. Bornholm er taget til Lærfest i Bella Center for at vise hvad øen har at byde på

Der er ingen tvivl om at Bornholm står øverst på ønskesedlen hos mange af landets skoler, når de skal vælge destination for deres lejrskoleophold. Det er dog heller ingen hemmelighed, at skolernes økonomi er strammere end nogensinde. Netop det udfordrer de bornholmske oplevelsesaktører.

Lejrskoleerhvervet rakte derfor ud til Destination Bornholm på baggrund af faldende besøgstal af lejrskoleelever, med opfordring til at deltage i Lærfest ’24, en fysisk fagmesse for skolelærere og andre beslutningstagere. Dette initiativ støtter Destination Bornholm naturligvis op om, med både hjælp og økonomi.

Derfor har NaturBornholm, Bornholms Middelaldercenter og Bornholms Outdoorcenter i denne uge taget turen til København for at repræsentere øen på messen, hvor ca. 10.000 lærere, skoleledere og pædagoger fra hele landet møder op og lader sig inspirere.

Torsten Engsig, forretningsudvikler hos Destination Bornholm udtaler:

Vi gør det for at booste lejrskolernes tilvalg, hvis Bornholm skal holde sin førerposition – og vi tror på at Lærfest er en oplagt mulighed for at synliggøre øen. Skolernes økonomi er i den grad udfordret, og vi skal vise hvor meget valuta, man får for sit lejrskolebudget her på øen”

De tre aktører repræsenterer HELE Bornholm og alle de tilbud øen har. På den bornholmske stand er der mulighed for at vinde et lejrskoleophold for hele klassen.

Det overordnede budskab på messen er at lejrskolerejsen starter på bornholm.info/lejrskole og a call to action roterer omkring lejrskole-sitet under overskriften Klasseoplevelser på klippeøen.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00