Gastronomiske events tiltrækker international presse

Interessen for bornholmsk gastronomi er stor, også blandt medierne. En lang række medier, både danske og udenlandske er på vej til Bornholm for at overvære kokkekonkurrencen Sol over Gudhjem og tage del i Bornholms Madfestival.

 

Kokkekonkurrencen Sol over Gudhjem, der løber af stablen på lørdag den 23. juni, har øget opmærksomhed fra mange sider, deriblandt også fra en bred skare af medier. De tager alle turen til øen for at formidle stemningen fra Gudhjem Havn til deres læsere, seere og følgere. De danske medier er primært repræsenteret ved madbloggere og madmagasiner, nogle som har besøgt øen før men også en del helt nye.

Fra udlandet er der besøg af britisk presse. Journalister fra National Geographic Traveller, Premier Newspaper Group, som repræsenterer 20 nyheds- og rejsemedier, Suitcase Magazine, WOW Air Inflight Magazine, samt livsstilsmagasinet Amuse er allerede ankommet til øen torsdag. Fra Tyskland kommer en kendt mediekok. Nordens største rejseblogger, norske The Travel Inspector er også på plads når Danmarks største kokkekonkurrence fejrer 10 års jubilæum.

Fælles for dem alle er at de bliver til søndag eller længere for også at deltage i Kulinarisk Ø – Bornholms Madfestival, som overtager den bornholmske fødevarescene den 24. – 28. juni.

Bornholm og ikke mindst den gastronomiske position, som øen besidder har stor bevågenhed fra den internationale presse og er ofte indgangsvinklen og det, der skaber interessen fra de internationale medier. Her er en event som Sol over Gudhjem en væsentlig medspiller og en ”reason to go”, fortæller presseansvarlig hos Destination Bornholm, Helle Mogensen og fortsætter: ”Når vi så efterfølgende byder på spændende madoplevelsestilbud, som er tilfældet under madfestivalen, får medierne en større indsigt i den bornholmske fødevareverden, som forhåbentlig resulterer i masser af positiv omtale.”

 

Destination Bornholm, Visit Denmark, Sol over Gudhjem, organisationen FOOD, Bornholms Landbrug og Fødevarer samt Gourmet Bornholm koordinerer i samarbejde disse presseture, som skaber masser af national og international omtale både i skrevne medier og ikke mindst online samt på en række sociale medier.

 

 

 

 

 

Spørgsmål til ovenstående pressemeddelelse bedes rettet til Destination Bornholm, Pernille Lydolph 24271004 eller pernille@bornholm.info eller presseansvarlig Helle Mogensen 56930367 eller hellem@bornholm.info

 

Ved spørgsmål til kokkekonkurrencen, kontakt venligst presseansvarlig Christian Kehler 41864211

Ved spørgsmål til Bornholms Madfestival, venligst kontakt Elisabeth Falk 24622384

 

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00