Fortællingen om bornholmsk gastronomi nu samlet i ét magasin

Der er travlt på den bornholmske fødevare- og gastronomiscene. Det kan du læse om i magasinet Mad & Mennesker, der netop er udkommet i en helt ny og udvidet udgave.

De senere år er Bornholm kommet på manges læber, ikke mindst i gastronomiske sammenhænge. Opblomstringen på Bornholm hænger i høj grad sammen med en nyfunden selvforståelse om, at alt kan lade sig gøre på Bornholm. Her er der fokus på mulighederne i stedet for begrænsningerne.

Destination Bornholm og Magasinet Bornholm tog sammen initiativ til magasinet Mad & Mennesker for 4 år siden. Gourmet Bornholm har i alle år bakket op om magasinet, men er nu gået fuldhjertet ind i publikationen ved at inkludere oversigten over foreningens medlemmer i magasinet. Det styrker magasinet og fortællingen om øens fødevareerhverv og bekræfter endnu engang at via samarbejde, kan Bornholm rigtig meget.

Succeshistorierne står i kø og de gode historier skal fortælles. Det bliver de i magasinet Mad & Mennesker, der netop er kommet på gaden i 4. udgave. Magasinet fortæller nogle af hemmelighederne bag de mange succeser og sætter fokus på personerne bag. Blandt emnerne i dette års udgave, er historien om øens efterhånden mange producenter af bagværk, der tilbyder brød og kager af høj kvalitet. Drikkevarer fylderen del i magasinet, hvor læseren får historien om den økologiske havnebar i Gudhjem, om vandkefir fraNexø og 2 helt nye ginproducenter.

Magasinet indeholder ligesom de forrige år også en oversigt over spisesteder og fødevareproducenter. Og som noget nyt er der også en guide til Gourmet Bornholms medlemmer. Tidligere var denne oversigt tilgængelig i Gourmet Bornholms publikation Smagen af Bornholm. Nu er det hele samlet i ét magasin og det er en stor styrke.

Jeg glæder mig over, at vi kan sende et forstærket ”Mad & Mennesker” på gaden. Det initiativ vi tog sammen med Magasinet Bornholm for 3 år siden, er nu udvidet og blevet til en samlet publikation for vores fødevarer”, udtaler Pernille Kofod Lydolph og fortsætter: ”Det bekræfter den samlede fortælling om Bornholm som førende på den danske gastronomiscene.””

Dele af magasinet er i den nyeste udgave oversat til engelsk til glæde for mange internationale gæster, der besøger øen. For Gourmet Bornholm var det da heller ikke en svær beslutning at indgå i et endnu tættere samarbejde om det gastronomiske magasin:

”Vi får markedsført vores 65 medlemmer meget bredere i Mad & Mennesker og vi får koblet deres gode produkter med gode fødevarefortællinger og -oplevelser for vores gæster. Det giver god mening på en ø,som både er stærk på turisme og på fødevarer og ikke mindst på samvirke.”, bemærker Mikkel Bach-Jensen,der er sekretariatschef for foreningen Gourmet Bornholm, som arbejder for at fremme udvikling og salg af kvalitetsfødevarer på Bornholm og ønsker at medvirke til fornyelse og udvikling med respekt for tradition, kultur og historie.

Magasinet er blevet til i et samarbejde mellem Destination Bornholm, Gourmet Bornholm og Magasinet Bornholm. Flere eksterne aktører har været indover tekster, billeder. grafik m.m. Tak til alle. Også en stor tak til alle annoncører for opbakning til dette samarbejde.

Mad & Mennesker udkommer i 70.000 eksemplarer. Politikens læsere i ØST har allerede modtaget magasinetsammen med deres avis i sidste uge. Magasinet distribueres i uge 25 til hele øen. Såfremt du ønsker et ellerflere eksemplarer af magasinet, kan det/de hentes i Bornholms Turistinformationer i Rønne, Allinge, Nexø, Aakirkeby, Hasle, Gudhjem og Svaneke. Det bliver tilbudt til øens gæster samme steder, men derudover også på gaarden / Melstedgård samt hos producenter og spisesteder, der er medlemmer hos Gourmet Bornholm og Destination Bornholm.

Magasinet findes også onlineDele af magasinet er i den nyeste udgave oversat til engelsk til glæde for mange internationale gæster, der besøger øen.

For Gourmet Bornholm var det da heller ikke en svær beslutning at indgå i et endnu tættere samarbejde om det gastronomiske magasin:”Vi får markedsført vores 65 medlemmer meget bredere i Mad & Mennesker og vi får koblet deres gode produkter med gode fødevarefortællinger og -oplevelser for vores gæster. Det giver god mening på en ø, som både er stærk på turisme og på fødevarer og ikke mindst på samvirke.”, bemærker Mikkel Bach-Jensen, der er sekretariatschef for foreningen Gourmet Bornholm, som arbejder for at fremme udvikling og salg af kvalitetsfødevarer på Bornholm og ønsker at medvirke til fornyelse og udvikling med respekt for tradition, kultur og historie.

Magasinet er blevet til i et samarbejde mellem Destination Bornholm, Gourmet Bornholm og Magasinet Bornholm. Flere eksterne aktører har været indover tekster, billeder. grafik m.m. Tak til alle. Også en stor tak til alle annoncører for opbakning til dette samarbejde. Mad & Mennesker udkommer i 70.000 eksemplarer. Politikens læsere i ØST har allerede modtaget magasinet sammen med deres avis i sidste uge. Magasinet distribueres i uge 25 til hele øen. Såfremt du ønsker et eller flere eksemplarer af magasinet, kan det/de hentes i Bornholms Turistinformationer i Rønne, Allinge, Nexø, Aakirkeby, Hasle, Gudhjem og Svaneke. Det bliver tilbudt til øens gæster samme steder, men derudover også på gaarden / Melstedgård samt hos producenter og spisesteder, der er medlemmer hos Gourmet Bornholm og Destination Bornholm.

Magasinet findes også online her:

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00