Bornholm for alle i Herning

Bornholm viser igen flaget ved Skandinaviens største feriemesse ”Ferie for Alle” i den kommende weekend. Den bornholmske stand byder på gode tilbud, masser af smagsprøver samt konkurrencer.

Vinter er lig med feriemesser i ind- og udland. I de kommende dage er det jyderne og andre, der finder vej til Herning, der får mulighed for at se eller gense, hvad Bornholm har at byde på. Ligesom de mange foregående år, er den bornholmske turismedelegation at finde på Skandinaviens største feriemesse, Ferie for Alle, som afholdes i Messecenter Herning 22. – 24. februar 2019.

Bornholm råder over en stand på næsten 400 m2 med både 7 m høj rundkirke, røgeriskorstene og bindingsværkshuse.  Standen har fokus på overnatning, oplevelser, transport til og fra øen, lokale fødevarer og ikke mindst den gode historie.  Der vil være rig mulighed for at smage på bornholmske lækkerier. Bornholm på Hjul med Jan Gildam er klar med smagsprøver mens Bornholms Madkulturhus Gaarden fortæller den gode fødevarehistorie og har masser af nyheder med fra fødevareverdenen. Overnatningsudbydere har taget de virkelig gode tilbud med mens DAT og Bornholm med fly slår på tromme for hvor hurtigt og nemt det er at komme til Bornholm fra Jylland.

Erfaringen fra de sidste år viser at interessen for Bornholm er stor. Det samme er interessen for de bornholmske produkter, om det er hotel- og campingophold, kunst og kunsthåndværk eller fødevarer. Derfor er der i år skruet op for muligheden for at vinde lækre bornholmer præmier.

15 aktører er gået sammen om den bornholmske stand. Mange af dem er gengangere, men flere nye har også fundet vej. Destination Bornholm har koordineret tiltaget og støtter derudover op om den bornholmske messedeltagelse med både økonomi, messeudstyr og personaleressourcer på standen.

Sidste år besøgte ca. 60.000 personer messen i løbet af de 3 dage, så den bornholmske stand kan se frem til nogle travle dage. I kan møde Bornholm i Danmarkshallen på stand C2670.

Udover feriemessen i Herning, er Destination Bornholm også tilstede på de tyske messer i Hamburg og Berlin i februar og marts.

Spørgsmål til ovenstående pressemeddelelse bedes rettet til Destination Bornholm, Pernille Kofod Lydolph 24271004 eller pernille@bornholm.info. På den bornholmske stand i Herning er kontaktperson Kristina Lindberg, 26162094

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00