Artikel

4 strande ideelle til en heldagstur

Når det varme sommervejr byder op til en dag på stranden, er det skønt, hvis stranden også tilbyder god plads til leg og muligheder for at købe kolde forfriskninger.

I denne artikel vil vi give vores tips til 4 strande, der har faciliteterne til en heldagstur.

De bornholmske strande

Bornholm har over 120 km kystlinje og her er fyldt med skønne strande. Den nordlige del af øen byder på hyggelige strande i klippefyldte omgivelser og den sydlige del byder på nogle af Danmarks bedste badestrande med det fineste hvide sand.

Vores anbefalinger til gode strande

Klik på billederne herunder for at læse mere om de forskellige strande og hvilke faciliteter, de har. Her er det også muligt at finde billeder og rutevejledninger.

1

Sandkås strand

Sandkås strand ligger mellem Allinge og Tejn på Nordbornholm. Stranden er delt op i store- og lille Sandkås, hvor du på lille Sandkås finder en badebro og en "børne pool". Sandkås strand har gode parkeringsmuligheder, toiletter og en kiosk. På store Sandkås finder du også en sti, der føre dig på en flot tur langs kysten til Allinge, hvor du ender ud på Næs strand.

2

Hullehavn Strand

På Hullehavn strand i Svaneke, finder du en udspringsvippe, en lille café og offentlige toiletter. Stranden er tæt på Svaneke centrum, hvor der er gode muligheder for restaurantbesøg og shopping. Hullehavn strand egner sig også rigtig godt til både dykning og til at sejle havkajak.

3

Balka Strand

På Balka strand finder du restaurant/café, minigolf, toiletter og gode parkeringsforhold. Stranden strækker sig helt til Snogebæk, hvor du kan finde mange hyggelige butikker og restauranter. Derudover er Balka strand velegnet til at dyrke vandsport - og så ligger stranden i læ for sommerens vestenvind.

4

Antoinette strand

Antoinette strand, nord for Rønne, er en skøn strand, der bliver flittigt brugt af turister såvel som lokale. Tæt på stranden ligger der en campingplads, hvor det er muligt at købe forfriskninger. Antoinette strand egner sig særdeles godt til windsurfing.

Tema
Læs mere om strande på Bornholm
Tema
Læs alt om outdoor oplevelser på Bornholm her
Tema
Spis ude på disse bornholmske restauranter
Tema
Top 10 oplevelser på Bornholm
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00