Hullehavn strand

Hullehavn strand er Svanekes hyggelige, lille sandstrand.

Hullehavn strand mellem klipperne
Svaneke er måske ikke kendt som nogen badeby, men ikke desto mindre har byen en rigtig dejlig strand. Den lille sandstrand mellem klipperne ved Hullehavn i byens østlige ende er opstået ved påfyldning af sand. I første omgang for at glæde campingpladsens brugere – men nu til glæde for alle.

Gode dykkerforhold
Hullehavn er desuden et yndet sted for de mange dykkere, der hvert år springer i vandet udfor Bornholm. Østersøens lave saltindhold, den gode sigt og klipperne byder på rig mulighed for rigtig gode dyk. Ved Hullehavn er det let at komme i vandet, og der er gode rev og slugter, som du kan svømme langs. Stedet egner sig også fint, hvis du blot vil snorkle.

Vippe og kiosk
Ved Hullehavn strand finder du en udspringsvippe samt en trappe, så du nemt kan komme i bølgen blå. Ned over stranden er udlagt en trærampe for at lette adgangen. Hullehavn byder også på en lille hyggelig café, hvorfra du kan nyde udsigten over stranden, klipperne og Østersøen.

Pause på turen i havkajak
Tager du turen langs kysten i havkajak, er Hullehavn et rigtig fint sted at lægge til, når du vil samle kræfter til turen videre rundt om Sandkås Odde med Svanekes fine gamle fyrtårn.

Information

Åbningstider denne uge:

Mandag

Åbent

Tirsdag

Åbent

Onsdag

Åbent

Torsdag

Åbent

Fredag

Åbent

Lørdag

Åbent

Søndag

Åbent

Tlf.

E-mail

Web

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00