Artikel

10 Instagram-værdige grunde til at Bornholm er verdens bedste ø

Bornholm er nomineret til verdens bedste ø. Men hvad er det der gør Bornholm til noget helt særligt?

Bornholm er af rejsemagasinet Travel and Leisure blevet nomineret til “World’s Best” i kategorien “World’s Best Island 2018”. Bornholm er også en helt fantastisk ø, som byder på rigtig meget smuk natur, fantastiske attraktioner og lækker gourmet..

I denne artikel er der samlet nogle af de bedste bud på hvorfor Bornholm er verdens bedste ø, og som helt sikkert vil give enhver der elsker Instagram og fotografering, lyst til at løbe ud for at tage nye skønne fotos til profilen med det samme.

10 bud på hvorfor Bornholm virkelig er verdens bedste ø

1

Hammershus

Taler man om smukke attraktioner på Bornholm, kan man ikke komme udenom Hammershus. Uanset hvor på borgruinen man står, er det næsten umuligt, ikke at få et godt billede med derfra.

2

Antoinette Strand

Fordelen ved at bo på en lille ø, er at der aldrig er langt til stranden. De bornholmske strande er tilmed helt fantastiske, hvad end du er til svømmeture og solbadning om sommeren, eller gåture langs sandet i foråret.

3

Bornholms Kunstmuseum

Bornholms Kunstmuseum er med sin beliggenhed ovenfor Helligdomsklipperne på kysten mellem Gudhjem og Tejn og sin arkitektoniske udformning i sig selv en attraktion. Kunstmuseet ligger ca. 6 km nord for Gudhjem i et af Danmarks flotteste og mest spektakulære landskaber.

4

Restaurant Le Port

Er du til gourmet, så er Bornholm det helt rette sted. På Bornholm finder du fantastiske mad-oplevelser og smukke udsigter fra øens restauranter. Der er absolut mulighed for at få det helt perfekte madbillede til Instagram. Mulighederne er mange, heriblandt den skønne Restaurant Le Port med skøn udsigt over Østersøen fra deres terrasse.

5

ACAB - Arts & Crafts Association Bornholm

Bornholm blev i 2017 – som det første område i Europa overhovedet – hædret med den prestigefyldte titel “World Craft Region” på grund af sin særlig stærke position inden for kunsthåndværk. Oplev blandt andet kunsthåndværk i særklasse med ACAB - Arts & Crafts Association Bornholm.

6

Rytterknægten

Med både granit- og ståltårnet er Rytterknægten i alt 184 meter over havet. Fra Rytterknægten finder du en fantastisk udsigt over hele Bornholm og i klart vejr kan du se helt til Christiansø og Sverige.

7

Helligdomsklipperne

Helligdomsklipperne ligger på strækningen mellem Tejn og Gudhjem og er en af Bornholms – ja Danmarks – største naturseværdigheder.

8

Østerlars Rundkirke

Bornholm er især kendt for sine 4 rundkirker, som ikke kun er smukke udefra, men så sandelig også indvendigt. Østerlars Kirke er den største og ældste af rundkirkerne, men alle 4 rundkirker er et besøg værd.

9

Wonderfestiwall

Bornholm har året rundt helt fantastiske events som folk rejser langvejs fra for at opleve. Bornholm har events for alle, hvad end du er til løb, gourmet, udstillinger, Folkemøde, musik mm. Så er der noget for enhver. Blandt andre afholdes der hvert år Wonderfestiwall, en festival der hvert år trækker nogle af danske bedste musikere til. Festivalen afholdes i Slotslyngen på Nordbornholm, som er helt enestående.

10

Døndalen

Døndalen er smuk på alle årstider! Allerskønnest er den dog umiddelbart før løvspring, når skovbunden dækkes af anemoner og stærkt duftende ramsløg, og nattergalenes sang klinger mellem klippesiderne. Midt i dalen falder Døndaleåen omkring 20 meter og danner Danmarks højeste vandfald.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00