Artikel

Windsurfing på Bornholm

Har du overvejet at bruge det smukke hav omkring Bornholm til andet end at bade i? Og interesserer du dig for windsurfing og brætsejlads? Så tag til Bornholm og prøv at surfe - det er paradis!

Bornholm er ideel til windsurfing

Bornholms kyster er ideelle til windsurfing og især strandene på Balka og Dueodde er velbesøgte af både erfarne og uerfarne surfere, der prøver kræfter med den hurtige sport.

Windsurfing er for alle – også på Bornholm

Alder er ikke vigtig, hvis du vil lære at windsurfe. På Bornholm kan du leje udstyr til børn helt ned fra 7-års alderen, og du kan også sagtens lære at windsurfe, når du er 70. Windsurfing er en sport for alle aldre!

Windsurfing er ikke svært

Windsurfing er en let tilgængelig sport, og selvom mange tror at windsurfing er svært, er det med moderne windsurf-udstyr og god instruktion faktisk let at lære.

Hvor meget vind kræves der?

Det er muligt, at dyrke windsurfing så længe der er nok vind til stede, hvilket vil sige vindstyrker fra 4 til 20-25 m/s. En fart på mellem 20 og 30 knob er ikke ualmindelig ved meget vind.

1

Surf Bornholm

Surfskole for hele familien på Balka strand med daglige kurser i windsurfing, kitesurfing, stand up paddle, samt udlejning af surfgrej, kajak og gummibåde.

2

Eastwind Surf og kajakcenter

Få sjove vandsportsaktiviteter for hele familien med Eastwind Surf- and Kayakschool.

Tema
Outdoor og aktiv ferie på Bornholm
Tema
Alt om surfing på Bornholm
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00