Surf Bornholm

Surfskole for hele familien på Balka strand med daglige kurser i windsurfing, kitesurfing, stand up paddle, samt udlejning af surfgrej, kajak og gummibåde.


Windsurfing begynder kursus (3 dage / 9 timer) 

Bliv internationalt certificeret windsurfer. Efter kurset kan du windsurfe selvstændigt, kender sikkerhedsbestemmelserne på havet og grundlæggende vigeregler.

Windsurfing intro kursus (1 dag / 3 timer) 

Kurset er bygget op om begynderkursets 3 første timer. Efter kurset kan du windsurfe dine første kortere strækninger. Vi starter med teori på stranden og balanceøvelser i vandet. Ønsker du at fortsætte til begynderkurset modregner vi hele det betalte beløb.

Kitesurfing begynder kursus (6 timer / 2 dage)  

Nybegyndere har efter kurset opnået fortrolighed med kiten og kan kitesurfe de første meter, så de efter kurset kan øve videre på en tryg og forsvarlig måde. Kite kontrol, manøvrering, vandstart og sikkerhedsprocedurer læres på kurset.

Kitesurfing intro kursus (3 timer / 1 dag) 

For dig der blot ønsker at prøve kitesurfing kan du deltage i begynder kursets første 3 timer. Du lærer kite kontrol og sikkerhedsprocedurer på land inden vi tager den første tur på vandet, hvor du bliver trukket afsted uden bræt.

SUP begynder kursus (1 time) 

Du lærer korrekt padleteknik, vendinger, turplanlægning, sikkerhed og selvredning. Efter kurset kan du selv tage trygt og sikkert på kystnære ture.

SUP sundowner (2 timer) 

Guidet tur i solnedgangen. I roligt tempo padler vi langs langs stranden over Bro rev til Snogebæk til dagens sidste lys mens stjernerne står op. Tag pizza med og spis i vores strand lounge før turen.

Bådleje (4 timer)  

Sejl på egen hånd op af den Bornholmske klippekyst fra Balka strand. Medbring snorkel grej til en tur i vandet og madpakke til picnic på klipperne. Bådene er SAIL XL med 30 hk og kan medbringe op til 12 personer. Kan sejles af alle og kræver ikke speedbådskørekort. Vi starter med en kort introduktion og guider jer afsted.

Info

Åbningstider denne uge:

Kontakt

Tlf. +45 6178 7605

E-mail

Web surfbornholm.dk

Surf Bornholm

Vestre Strandvej

3730 Nexø

"Det hvide beduiner telt"

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00