Artikel

Vogue: Kendis-bryllup af fineste slags på Bornholm

Det amerikanske mode- og livsstilmagasin "Vogue" har for alvor fået øjnene op for Bornholm. Den danske stylist og stilikon Pernille Teisbæk blev i august gift med modebutiksindehaveren Philip Lotko på Bornholm og det er ikke gået ubemærket hen for magasinet.

It goes by the name ‘the sunshine island’ as there are more sunny days there than anywhere else in Denmark”

Således beretter journalisten Alexandra Macon om, hvordan Philip friede til Pernille og hvordan de blev enige om, at brylluppet skulle holdes på Bornholm. Det skulle være et “lille bryllup”, ifølge Pernille.

Forfesten blev holdt i en indergård, udsmykket med levende lys, lyskæder og buketter af hvide blomster og alle gæster skulle have hvidt tøj på. Festen blev udførlig dokumenteret, via billeder som blev opslået på Pernilles instagram profil. Instagram profilen var også tagget med forfestens lokation, som var på Grønbechs Hotel i Allinge.

Vogue-artiklen beretter om bryllupsceremonien i en lille kirke på en bakke – som viser sig at være en af Bornholms ældste kirker, Sct. Ibs Kirke mellem Nexø og Svaneke, smukt beliggende på en høj i det bornholmske landskab.

Selve bryllupsfesten blev holdt på Hotel Nordlandet i Sandvig – med fin udsigt over Østersøen. Mens gæsterne hyggede sig udenfor om eftermiddagen i lidt mere afslappede omgivelser, så blev bryllupsmiddagen om aftenen afholdt i stiveste puds i selve restauranten.

Ser man på bryllupsbillederne på Instagram, kan man se, at flere kendte deltog i den festlige dag. En dag i kærlighedens tegn, som endnu engang har fået Vogue til at berette fra Bornholm. Stort tillykke til det smukke brudepar.

Disse tre steder nævnes i artiklen

Der var tre centrale steder under Pernille Teisbæks bryllup

1

Grønbechs Hotel

Forfesten blev holdt i hotellets hyggelige indergård

2

Sct. Ibs Kirke

"Den lille kirke på en bakke" er en af Bornholms ældste kirker

3

Hotel Nordlandet

Her blev selve festen og bryllupsmiddagen holdt

Læs om Pernille Teisbæk og Philip Lotkos bryllup i "Vogue"

Det amerikanske livsstilsmagasin “Vogue” beretter om den danske stylist Pernille Teisbæks bryllup på Bornholm.

Tema
Læs mere om bryllup på Bornholm
Tema
Bryllups-arrangør: I do Bornholm
Tema
Bryllups-arrangør: Wedding on the Rocks
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00