I do Bornholm

Bliv gift på Bornholm – i fantastiske rammer

Bornholm har alt hvad hjertet begærer i mere end én forstand. Her er bakker, grønt og frodigt, hvide sandstrande og fascinerende klipper.  Takket være beliggenheden har Bornholm mange solskinstimer.  Bornholm har også fået navnet Danmarks kokke-ø med sine exceptionelle råvarer, sublime kokke og gode restauranter i verdensklassen. Alt dette kan være med til at være en unik ramme for dig og den dit hjerte banker for.

I do Bornholm kan hjælpe dig med at sætte rammen for lige præcis det bryllup, du ønsker og måske i en ramme, du slet ikke havde forestillet dig.  Vi er to kvinder, som har stor erfaring og kendskab til at arrangere events – store som små. Vi har et bredt netværk på Bornholm, som dækker stort set alt, hvad man kan forestille sig, der er brug for til jeres store dag. Vi elsker vores ø og brænder for at dele alle dens herligheder med jer.

Det er nemt og hurtigt at komme til Bornholm både med fly og færge. Vi har mange overnatningsmuligheder lige fra de større, komfortable hoteller til hyggelige små pensionater og campingpladser – mange af dem placeret ud til havet.
Vi hjælper jer med vejledning i dokumenthåndtering, at finde en location for brylluppet og ikke mindst arrangere receptionen og festen, som er med til at give jer et uforglemmeligt minde fra jeres store dag.
Kik rundt på vores hjemmeside, som har forslag til forskellige måder at holde bryllup på.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål, du ikke kan finde svar på. Vi glæder os til at høre fra dig.

Information

Adresse:

  • Svaneke Rådhus
  • Storegade 24
  • 3740 Svaneke

Kontakt:

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00