Grønbechs Hotel

På Grønbechs Hotel føler man sig altid velkommen, og stemningen er mere som at være på besøg hos en god ven, end at man befinder sig på Danmarks første politiske hotel. I samme bygning finder du også vores Restaurant Vilhelm.

Receptionsdisken er byttet ud mod et ovalt skrivebord i valnøddetræ og på væggene hænger der en blanding af Roald Als politiske satire og ejerens private kunstsamling.

Opkaldt efter en af Danmarks store tænkere og bornholmer Vilhelm Grønbech ligger Grønbechs Hotel og Restaurant Vilhelm lige i smørhullet oven for havnen. Siden 1901 har der været gæstgiveri på adressen, men efter den gennemgribende renovering i 2015, fremstår hotellet tidssvarende og med sans for detaljen. Fra de 23 værelser kan man følge livet i Allinge og der er ikke langt til nogle af Bornholms største seværdigheder.

Under Folkemødet summer hotellet af liv og er et sandt epicenter for både politikere, meningsdannere og lokale tilskuere. Til hverdag er det et åndehul midt i byen, hvor du kan få stillet sulten eller drikke en lokal øl i solen.

Hvis du har lyst, kan du kommer med kokkene i køkkenet, og se hvordan de bager hotellets helt eget surdejsbrød, eller lære nogle af de mange tricks og teknikker, man bruger på en professionel restaurant. Du kan også tage plads i restauranten og nyde en lækker frokost eller lade dig forkæle over en veltilberedt middag.

Hver torsdag er der langbordsmiddag i restauranten, men husk at booke i forvejen, for der er rift om pladserne.

Igennem sommeren er der live jazz på terrassen, og er du heldig, kan du måske blive budt op til en tango.

Her kan du booke dit værelse hos os

Vi har enkeltværelser, dobbeltværelser samt dobbeltværelser med balkon.

Social:

Brugernes anmeldelser:

Info

Åbningstider denne uge:

Ingen tilgængelige åbningstider for denne uge.

Kontakt

Tlf. 28356900

E-mail mail@groenbechshotel.dk

Web www.groenbechshotel.dk

Adresse

Vinkelstræde 2

3770 Allinge

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00