Artikel

Sport og sjove oplevelser på Bornholm

Kan du lide at lave noget aktivt i din ferie? Så kom til Bornholm.

Bornholm byder på masser af aktive oplevelser

Er du typen, der får en lille smule stress af blot at ligge på langs? Så giver Bornholm dig masser af aktive oplevelser og muligheder.

Løb, golf, cykel, ridning, vandreture…

På Bornholm kan du være med i en hel masse spændende og udfordrende løb. Prøv fx kræfter med øens store maratonløb – Etape Bornholm – som er en maraton over 5 dage. Eller prøv en dykkertur, tag på en guidet vandretur, spil golf som Thomas Bjørn, surf langs nogle af Danmarks bedste strande, tag en cykel- eller ridetur i den skønne bornholmske natur. Solskinsøen Bornholm giver dig masser af muligheder – det sværeste bliver helt sikkert at vælge!

Find her en liste over outdoor-aktiviteter på Bornholm og bliv mere inspireret herunder:

1

Trail Bornholm

Guidede trailture på Bornholm

2

GoBornholm

Hos GoBornholm er mulighederne for en aktiv ferie på Bornholm mange og varierede. Uanset om du er til fart over feltet eller til mere rolige aktiviteter, giver GoBornholm dig mulighed for at opleve Bornholm på en aktiv måde.

3

Nature Park Bornholm

Prøv klatreparken Nature Park Bornholm udenfor Gudhjem. En oplevelse for hele familien!

4

Surf Bornholm

Surfskole for hele familien på Balka strand med daglige kurser i windsurfing, kitesurfing, stand up paddle, samt udlejning af surfgrej, kajak og gummibåde.

5

Torvbanen Bornholm

Danmarks smukkeste og sejeste forlystelse. 290 meter svævebane. 48 meters højdeforskel. Afsluttende med en tur i Opalsøen.

6

Parkgolf Bornholm

Parkgolf, Par3 golf Familiegolf, Fodboldgolf, Swin Golf

7

ivandet

ivandet holder til ved Isværket i Tejn Havn, hvorfra besøgende kan komme på opdagelse under havets overflade.

8

Stutteri Hesteklewa

Prøv en ridetur i Bornholms fantastiske natur. Vi tilbyder guidede ture hele sommeren. Vi har skikkelige heste i alle størrelser.

9

Ocean Explorer

Oplev den Bornholmske klippekyst som kaptajn på egen båd, tag med på guidet grotte snorkling til Helligdomsklipperne eller sæl safari til Christiansø, hvor du har mulighed for at snorkle med sælerne.

10

Klatring Bornholm

Prøv enestående guidede klatre og rappelle-aktiviter ved Opalsøen

11

Trailcenter Bornholm

Mountainbikesporene omkring Rytterknægten er en MTB-oplevelse, der er helt unik for Danmark. Prøv kræfter med det bornholmske urfjeld i Almindingen, hvor du finder hele 17 mountainbikespor med fokus på sjove og udfordrende nedkørsler.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00