Kom til vinterøen Bornholm og få uforglemmelige oplevelser

Vinteren på Bornholm er en lidt mere stille tid på solskinsøen. Men vinterøen Bornholm byder på hygge, afslapning, samt en række seværdigheder og vinteråbne attraktioner og oplevelser.

Hent inspiration til en hyggelig og afslappende vinterferie for par her.

Hygge, vinteråbne oplevelser og aktiviteter på Bornholm

Bornholm går ikke i vinterhi, og er derfor meget mere end sommer og solskin. Bornholm er også vinter, hygge, afslapning, outdoor-sport og spændende oplevelser. En lang række attraktioner på øen har åbent om vinteren. Nyd en lækker vintermenu, se den flotte natur, lad dig inspirere af vinterfarverne i landskabet. Eller lad dig forkæle af forskellige wellness-tilbud på øen. Hvad med at tage ud og se på stjerner i en kold og klar vinternat? På Bornholm er luften meget klarere end i storbyen og du vil se mange flere stjerner end andre steder.

Vinter på Mallorca? Vinter på Bornholm!

Pak vinterjakken, støvler, handsker og varmt tøj i kufferten og tag din bedre halvdel med til Bornholm. I behøver ikke at tage på vinterferie til Mallorca – nyd i stedet for vintervejret og stemningen på solskinsøen Bornholm i en afslappende parferie uden børn.

Aktiv ferie i den bornholmske natur – og gourmet denne vinter

Er du til sport og outdoor, så har du mange muligheder på Bornholm. Vintertid er lig med løb, cykling, surfing (til de seje), lystfiskeri og andre sportslige udfordringer ude i den specielle bornholmske natur med høje klipper, flade og lange sandstrande samt perfekte cykelspor og løbestier i skovene. Få inspiration til, hvordan du kan være aktiv i den bornholmske natur denne vinter på denne side. Er du mere til lækre oplevelser for ganen, så bør du nyde en lækker middag for to på en af øens gode restauranter. Her kan du få måltider, der er lavet af lokalt producerede råvarer i særklasse.

Besøg de vinteråbne attraktioner
Lad jer betage af naturen og øens mange seværdigheder
Hyggelig overnatning for to
Find et hyggeligt sted til at overnatte under jeres ferie her
Mindre end tre timer fra København
Rejseveje: Sådan kommer I nemt, hurtigt og billigt til Bornholm
10 vinteraktiviteter for par
Opdag øen i jeres helt eget tempo og prøv disse aktiviteter

Her er vores tips til enestående vinteroplevelser på Bornholm

I kan rejse til Bornholm hele året og opdage øens natur og seværdigheder i jeres helt eget tempo - nu er der mere stille på Bornholm, men solskinsøen er måske endnu hyggeligere nu.
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00