Alle kan trænge til lidt Bornholm - også om vinteren

Oplev magien ved Vinterøen Bornholm, som byder på helt andre eventyr end om sommeren.

Find inspiration til dit vintereventyr her

Få tid til oplevelser sammen på Vinterøen Bornholm

Nogle gange er det rart bare at kunne trække stikket og genfinde roen. Vinteren byder på lange mørke nætter, men også mulighed for at opleve naturen og bylivet på en anden måde. På Bornholm skifter øen også karakter i vintermånederne.

Badestrandene på Dueodde bliver udflugtsmål for både gæster og lokale, som går vandreture i klitterne og langs strandkanten. Når nattens mørke sænker sig tændes stjernerne over Bornholm til Danmarks måske flotteste nattehimmel.

Kort sagt, når du besøger Bornholm om vinteren, kommer du til nye oplevelser. Øen bliver en helt anden. Her på siden har vi samlet inspiration til dit vintereventyr på Bornholm.

Få inspiration til 10 vinteraktiviteter par
Vinterøen Bornholm. Samme ø - nye eventyr
Tips til en forlænget weekend på Bornholm
Kom indenfor hos kunsthåndværkerne

Noget af det fede ved at besøge øen i vinterhalvåret er også, at naturen automatisk sætter en naturlig begrænsning på opdagelsen. (…) I stedet kan du bruge tiden på fuld afslapning, ro og dybe vejrtrækninger.

Læs Caroline Sølvers blogindlæg om Vinterøen Bornholm her

Hygge, vinteråbne oplevelser og aktiviteter på Bornholm

Bornholm har også meget at byde på om vinteren og hele øen går ikke i vinterhi. Selvom der er færre åbne attraktioner og butikker end om sommeren, så er der stadig  spændende oplevelser til øens gæster om vinteren.

I app’en ‘Bornholm’ har vi gjort det let for dig, at finde de steder der har åbent nu. Download den gratis til iOS eller Android – Læs mere om app’en her

App'en Bornholm viser hvad der har åbent denne vinter
Se de vinteråbne museer og attraktioner

Oplev den smukke rå bornholmske natur

Når du besøger Bornholm om vinteren, kommer du endnu tættere på klippeøens DNA. Naturen møder dig med sin skønhed og styrke, hvor vinden farver kinderne røde ved de brede sandstrande og rå klipper.

De bornholmske klipper er måske allersmukkest om vinteren, da lyset og blæsten får klippernes rå og vilde udtryk til rigtig at komme til deres ret.

Tag vandreskoene på og nyd øens mange gode vandrestier både langs kysten, men også inde i landet. På Bornholm har du mulighed for at møde en bison i den smukkeste vinterdragt, lade dig betage af Ekkodalens stejle klippesider og opleve barskheden og mærke historiens vingesus ved Hammershus Borgruin.

Der er mange måder at opleve den bornholmske natur på. Du kan også få et koldt gys i et af øens havnebade, tage en tur i kajak, surfe eller hvad med at prøve kræfter med at fange en havørred?

Inde i Almindingen finder du også udfordrende mountainbikespor, men faktisk er hele øen meget velegnet til alle former for cykling.

Her er 3 naturskønne vandreruter denne vinter på Bornholm
Kyststien er også smuk om vinteren
Inspiration til kystfiskeri på Bornholm
Oplev Danmarks måske smukkeste stjernehimmel

Bornholm om vinteren – færge fra 99 kr.

Det er nemt og hurtigt at komme til Vinterøen Bornholm med færge eller fly.

I kan tage bilen eller bussen til Ystad og derfra med Bornholmslinjens hurtigfærge til Rønne. Det tager kun 3 timer fra København til Rønne og  en færgebillet koster fra kun 99,- for en bil + 5 personer.

I kan også flyve med DAT fra Københavns Lufthavn direkte til Rønne på blot 35 minutter – hurtigere bliver det ikke.

Der er mulighed for at leje en bil for en dag eller hele weekenden hos DAT eller Europcar – husk at bestille i forvejen.

Læs mere om rejsevejen til Bornholm her
Find gode overnatningssteder på Bornholm her
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00