Vinterøen Bornholm for to

Bornholm om vinteren er en helt anden oplevelse end om sommeren. Øen byder på hygge og en lang række vinteråbne seværdigheder, attraktioner og oplevelser.

Læs mere herunder

Få tid til oplevelser sammen på Vinterøen Bornholm

Nogle gange er det rart bare at kunne trække stikket og genfinde roen. Vinteren byder på lange mørke nætter, men også mulighed for at opleve naturen og bylivet på en anden måde. På Bornholm skifter øen også karakter i vintermånederne.

Badestrandene på Dueodde bliver udflugtsmål for både gæster og lokale, som går vandreture i klitterne og langs strandkanten. Når nattens mørke sænker sig tændes stjernerne over Bornholm til Danmarks måske flotteste nattehimmel.

Kort sagt, når du besøger Bornholm om vinteren, kommer du til nye oplevelser. Øen bliver en helt anden. Her på siden har vi samlet inspiration til dit vintereventyr på Bornholm, hvor der er plads til hinanden og nye minder til de mørke vinteraftener.

Få inspiration til 10 vinteraktiviteter par
Læs vores tips til en forlænget weekend på Bornholm
Dyk ned i Nordic Noir på Bornholm
Kom indenfor hos kunsthåndværkerne

Noget af det fede ved at besøge øen i vinterhalvåret er også, at naturen automatisk sætter en naturlig begrænsning på opdagelsen. (…) I stedet kan du bruge tiden på fuld afslapning, ro og dybe vejrtrækninger.

Læs Caroline Sølvers blogindlæg om Vinterøen Bornholm her

Hygge, vinteråbne oplevelser og aktiviteter på Bornholm

Bornholm er meget mere end sommer og solskin og øen går på ingen måde i vinterhi. Selvom der er færre åbne attraktioner og butikker end om sommeren, så er der stadig mange spændende oplevelser til øens gæster om vinteren. Hammershus holder også åbent hus hele året rundt. I app’en ‘Bornholm’ har vi gjort det let for dig, at finde de steder der har åbent nu. Download den gratis til iOS eller Android – Læs mere om app’en her

App'en Bornholm viser hvad der har åbent denne vinter
Se de vinteråbne museer og attraktioner

Oplev den rå bornholmske natur når den er bedst

Bornholm har en anden natur end resten af Danmark. På øen kombineres de bedste elementer fra den svenske skærgård med den danske skov og sandklitter, der bugter sig langs strandene. Om vinteren bliver Bornholms natur mere rå, og du vil få røde kinder af blæsten og bølger, der slår op langs klippekysten.

De bornholmske klipper er måske allersmukkest om vinteren, da lyset og blæsten får klippernes rå og vilde udtryk til rigtig at komme til deres ret.

Midt i denne natur er der mulighed for at tage en dyb indånding af den friske luft og nyde naturen lidt væk fra storbyen, hvor der er tid til dig selv, dine hobbyer og den/dem du holder af. Herunder har vi samlet forslag til dit eventyr i den bornholmske natur.

Her er 3 naturskønne vandreruter denne vinter på Bornholm
Kyststien er også smuk om vinteren
Inspiration til kystfiskeri på Bornholm
Oplev Danmarks måske smukkeste stjernehimmel

Sådan kommer I til vinterøen Bornholm

Det er dejlig let og hurtigt at komme til Vinterøen Bornholm med færge eller fly. I kan tage bilen eller bussen til Ystad og Bornholmslinjens hurtigfærge. Det tager kun 3 timer fra København til Rønne. I kan også flyve med DAT fra Københavns Lufthavn direkte til Rønne på blot 35 minutter – hurtigere bliver det ikke.

Der er mulighed for at leje en bil for en dag eller hele weekenden hos DAT eller Europcar – husk at bestille i forvejen.

Når turen går til Bornholm, kan I trygt gå ombord på hurtigfærgen eller flyet, som overholder alle restriktioner og får jer sikkert frem. I skal blot huske mundbind i lufthavnen.

Læs om rejsevejene til Vinterøen Bornholm
Find vinteråbne overnatningssteder på Bornholm her
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00