Vinterøen Bornholm for to - det skal opleves

Vinterøen Bornholm byder på hygge, afslapning, samt en lang række vinteråbne seværdigheder, attraktioner og oplevelser.

Læs mere om vinterøen Bornholm herunder

Tag på en forlænget weekend for to denne vinter
Find en oversigt over aktuelle overnatningstilbud her

Hygge, vinteråbne oplevelser og aktiviteter på Bornholm

Bornholm er meget mere end sommer og solskin og øen går på ingen måde i vinterhi. Bornholm om vinteren byder på hygge, afslapning, outdoor-sport og spændende oplevelser. Nyd en lækker vintermenu, se den flotte natur, lad jer inspirere af vinterfarverne i landskabet eller lad jer forkæle af forskellige wellness-tilbud på øen. Hvad med at tage ud og se på stjerner på en kold og klar vinternat? På Bornholm er luften meget klarere end i storbyen og I vil derfor se mange flere stjerner end andre steder.

Bornholm er smuk i januar og februar

Corona sætter en begrænsning på mange ting. Netop nu er hele Danmark underlagt særlige restriktioner, for at mindske smitten af Corona-virus. Vi håber på mere normale tilstande i januar/februar, hvor Bornholm heldigvis også er dejlig at besøge.

Vinter på Mallorca? Vinter på Bornholm!

Pak jakker, varmt tøj samt huer og handsker i kufferten og tag din bedre halvdel med til Bornholm. I behøver ikke at tage på vinterferie til Mallorca – nyd i stedet vintervejret og stemningen på vinterøen Bornholm, på en afslappende parferie uden børn.

Aktiv ferie i den bornholmske natur

Er I til sport og outdoor, så har I mange muligheder på Bornholm. Vintertid er lig med løb, cykling, surfing, lystfiskeri, vandring og andre sportslige udfordringer. Høje klipper, flade og lange sandstrande samt øens idylliske skove gør, at Bornholm er perfekt til at vandre. Mange steder på øen findes smukke vandrestier, som giver tid til refleksion og perspektivering. Vil I vide mere om vandring på Bornholm, kan I blandt andet læse vandreekspert Gitte Holtzes guide til vandring på Højlyngsstien. Er I til smagfulde oplevelser, så bør I nyde en lækker middag på en af øens gode restauranter. Her kan I få måltider, der er lavet af lokalt producerede råvarer i særklasse.

Udforsk disse 10 oversete natursteder på Bornholm
Gå på opdagelse på øens museer og gallerier
Vil I prøve kræfter med lystfiskeri?
Prøv disse 10 vinteraktiviteter på Bornholm for par

Sådan kommer I til Bornholm – en af Europas bedste ferieøer

Det er dejligt let og hurtigt at rejse til Bornholm

Det er dejlig let og hurtigt at komme til vinterøen Bornholm med færge eller fly. I kan tage bilen eller bussen til Ystad og Bornholmslinjens hurtigfærge. Det tager kun 3 timer fra København til Rønne. I kan også flyve med DAT fra Københavns Lufthavn direkte til Rønne på blot 35 minutter – hurtigere bliver det ikke.

Der er mulighed for at leje en bil for en dag eller hele weekenden hos DAT eller Europcar – husk at bestille i forvejen.

Når turen går til Bornholm, kan I trygt gå ombord på hurtigfærgen eller flyet, som overholder alle restriktioner og får jer sikkert frem. I skal blot huske mundbind under turen.

Coronavirus / COVID-19: Information for rejsende til og fra Bornholm
Genopdag dit Bornholm med app'en Bornholm

Køb lokalt og få et stykke af Bornholm med hjem

Bornholm bugner af kreative kunstværker og lokalproducerede lækkerier, som vil glæde enhver modtager i en kold tid. Der er rig mulighed for at købe lokalt rundt omkring på øen, men I har også mulighed for at handle online.
Find inspiration til gode gaveideer her
Her kan I købe lokalproducerede gaver fysisk og online

... og meget mere

Vinterøen Bornholm byder på mange spændende oplevelser i vintermånederne. I kan f.eks. tage et tæppe under armen og en termokop med varm kaffe ud og opleve en af Danmarks flotteste nattehimler. Læs mere i artiklen herunder.
Læs bloggeren Caroline Sølvers guide til Bornholm om vinteren
Oplev nattehimlen over Bornholm
Rejser I med børn? Bliv klogere på aktiviteter for hele familien her

Markedsføring af Bornholm som vinterdestination er støttet af Bornholms Regionskommune

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00