Vinter på Bornholm - oplev en afslappende parferie

Vintertid på Bornholm er en lidt mere stille tid på solskinsøen. Bornholm byder på hygge, en række seværdigheder og vinteråbne attraktioner og oplevelser.

Hent inspiration til en hyggelig og afslappende vinterferie for par her.

Hygge, vinteråbne oplevelser og aktiviteter på Bornholm

Bornholm går ikke i vinterhi, og er derfor meget mere end sommer og solskin. Bornholm er også vinter, hygge, afslapning, outdoor-sport og spændende oplevelser. En lang række attraktioner på øen har åbent om vinteren. Nyd en lækker vintermenu, se den flotte natur, lad dig inspirere af vinterfarverne i landskabet. Eller lad dig forkæle af forskellige wellness-tilbud på øen. Hvad med at tage ud og se på stjerner i en kold og klar vinternat? På Bornholm er luften meget klarere end i storbyen og du vil se mange flere stjerner end andre steder.

Vinter på Mallorca? Vinter på Bornholm!

Pak vinterjakken, støvler, handsker og varmt tøj i kufferten og tag din bedre halvdel med til Bornholm. I behøver ikke at tage til vinter på Mallorca – nyd i stedet for vintervejret og stemningen på solskinsøen Bornholm i en afslappende parferie uden børn.

Aktiv ferie i den bornholmske natur denne vinter

Er du til sport og outdoor, så har du mange muligheder på Bornholm. Vintertid er lig med løb, cykling, surfing (til de seje), lystfiskeri og andre sportslige udfordringer ude i den specielle bornholmske natur med høje klipper, flade og lange sandstrande samt perfekte cykelspor og løbestier i skovene. Få inspiration til, hvordan du kan være aktiv i den bornholmske natur denne vinter på denne side.

Transport
Transport til Bornholm
Attraktioner
Lystfiskeri på Bornholm
Attraktioner
Rundkirker på Bornholm
Attraktioner
Hammershus
Mød en bison på Bornholm
Attraktioner
Lilleborg

Vinteråbne attraktioner

"Yes, we're open" - om vinteren frister Bornholm med åbne attraktioner og hyggelige oplevelser, som I kan besøge. Hvad med en tur til Bornholms forskellige borgruiner, vinterbadning for de seje i Hasle Havn eller nyde udsigten fra et 70 m højt tårn ved Dueodde? Du kan også opleve flere koncerter, både klassiske og mere moderne. Desuden inviterer det bornholmske vinterlandskab til en masse outdoor-sportmuligheder. Her er et lille udpluk af vinteråbne attraktioner på øen:

Gourmet på Bornholm og gode madvarer

Vil I forkæle jer selv med en lækker vintermenu – så er I kommet til det helt rigtige sted, for Bornholm bugner af gode mad- og råvarer af høj kvalitet. Hvad enten I selv vil tilberede en romantisk “Dinner for two” af lokalt producerede råvarer eller om I vil nyde maden på et af øens mange gourmetrestauranter, I finder det hele på øen.

Torvehal Bornholm samler mange bornholmske madvarer under et tag

Kig også forbi Bornholms fine Torvehal, der åbnede i sommer 2017. Her, i det gamle Rønne Slagtehus, kan du finde et bredt udvalg af bornholmske råvarer og andre bornholmsk producerede ting. Torvehallen har åbent hele året på udvalgte dage.

Fødevarer
Gourmet på Bornholm
Fødevarer
Bornholmske Fødevarer
Caféer
Torvehal Bornholm

Vinteråbne spisesteder og caféer

Vil du nyde et lækkert måltid mad eller bare en god kop kaffe og måske et stykke kage, som er lokalt fremstillet, så finder du et udvalg af vinteråbne spisesteder her:
Kunsthåndværk
Kunst og kunsthåndværk på Bornholm

Vinteråbne butikker på Bornholm

Bornholm byder på en lang række butikker, der har åbent hele året. Desuden er øen hidtil første og eneste World Craft Region i Europa, udnævnt af World Craft Council WCC. Og med keramikere, glasblæsere og andre kunstnere og kunsthåndværkere er øen mere end bare en shopping tour værd. Her finder du et lille udvalg af åbne butikker og gallerier:

Vinteråbne overnatningssteder

Når du kommer til Bornholm denne vinter, så har du også brug for et sted at sove. På øen holder flere hoteller og overnatningssteder åbent hele året. Her finder du et lille udpluk af dem:
Store nytårskoncerter i Allinge
Events
Shu-Bi-Dua Rap Juleshow med Hardinger Band

Vinterevents på Bornholm

Bornholm byder på et rigt kulturliv hele året. Her er et lille udvalg af events og arrangementer, som I kan opleve denne vinter:
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00