Artikel

Oplev 5 store strande på Bornholm

Der er flere store strande på Bornholm, hvor der er plads til at du kan være dig selv.

Efter nogle dage rundt på Bornholm trænger du måske til en hviledag, hvor du kan ligge og nyde solen på en af Bornholms gode strande. Selvom Bornholm er en klippeø, er der flere gode strande, hvor du kan tage en slapper.

På Bornholm er der strande for enhver: Aktive feriestrande, eksotiske laguner og hemmelige lokalspots. Herunder har vi fundet nogle strande med masser af plads til ro og afslapning – og hvor der også er fin med plads til børnenes boldspil og vandleg.

1

Hasle Strand

Klympen strand finder du lige syd for Hasle, hvor du bliver mødt af en lang og bred sandstrand, der ligger tæt på skoven. Her finder du hurtigt en plads, hvor du kan udfolde dig. Får du lyst til at gå en tur kan du gå ned til Kultippen, der minder om et månelandskab, lige syd for stranden på under ti minutter.

2

Antoinette strand i Rønne

Lige nord for Rønne finder du en perle gemt i skoven i form af Antoinette strand. Her kommer du ned ad en lille skovsti til en strand, hvor skoven og sandet mødes. Jo længere du følger stranden op langs kysten des færre mennesker møder du, indtil du rammer den sidste del af stranden, der betragtes som nudiststrand. Er du til aktiviteter på vandet som windsurfing er Antoinette særlig god til dette.

3

Galløkken i Rønne

Lige øst for Rønne finder du Galløkken strand– hvor Rønneboerne selv tager ned, når de skal køle af. Her er der god plads til at spille bold og du finder nemt en lille afkrog, hvor du kan være dig selv. Stranden deles af bølgebrydere, der skaber forskellige områder på stranden, hvor nogle egner sig mere til boldspil end andre.

4

Boderne strand

Vil du på en hyggelig strand med plads til hele familien er Boderne et godt bud. Her møder du en lang strand, hvor du let finder et sted for dig selv med masser af plads til leg. Er du en af dem der bliver rastløs af at ligge på stranden? Så smut en tur op i de hyggelige Stærmose butikker eller nyd en forfriskning i strandkiosken inden du vender tilbage til din plads på stranden.

5

Dueodde strand

Bornholms fineste og blødeste hvide sand finder du på Dueodde strand. Du bliver mødt af en stor strand der strækker sig så langt øjet rækker og på de bredeste punkter er 100 meter. Selvom mange tager hertil, så finder du hurtigt et område, hvor du kan være dig selv eller lege og spille bold. Er du på en heldagstur finder du både ishus og spisesteder ved parkeringspladsen.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00