Artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev – og få det nyeste fra Bornholm i indbakken

Vil du få det nyeste fra Bornholm, spændende og anderledes oplevelsestips og informationer om konkurrencer? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Din genvej til unikke oplevelser, gode tilbud, konkurrencer og meget mere. Vi hjælper dig med at få overblikket og den gode oplevelse under din næste ferie på Bornholm.

Vi udsender nyhedsbrevet ca. seks gange årligt og det er altid let at afmelde sig igen. Vi videregiver ikke dine oplysninger til andre.

Tidligere nyhedsbreve: Få et forsmag på, hvad vi skriver om

Her kan du læse alle vores tidligere udsendte nyhedsbreve – med gode historier, tips og oplevelser på Bornholm.

→ Se oversigten her

Følg os også på Facebook og Instagram

Hvis I absolut ikke kan få nok af Bornholm, så følg os også på Facebook og Instagram – her kan I få et hav af inspiration og tips til jeres næste Bornholm-ferie.

→ Følg os her på Facebook

→ Følg os her på Instagram

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Tilmeld dig her

* skal udfyldes


Destination Bornholm bruger den information, som du meddeler os igennem dette formular til at kontakte dig og sende dig tips og inspiration til dit næste ferieophold på Bornholm. Fortæl os, hvordan du vil høre fra os:

Du kan til enhver tid ændre din mening ved at klikke på “Afmeld nyhedsbrevet”-linket i bunden af enhver nyhedsmail, du får fra os – eller ved at kontakte os på info@bornholm.info. Vi behandler dine oplysninger med respekt. Når du klikker på knappen nedenunder, giver du samtykke til, at vi må bruge dine oplysninger i overenstemmelse med ovenstående betingelser.

Vi bruger Mailchimp som vores platform til at udsende nyhedsbreve. Ved at klikke på ’tilmeld nyhedsbrev’-knappen forneden accepterer du, at vi overfører dine data til Mailchimp, så vi kan udsende nyhedsbrevene til dig. Læs mere om Mailchimps privatlivspolitik her.


Tema
De 10 mest populære attraktioner på Bornholm
Tema
10 interessante museer du også skal besøge
Tema
De 10 mest populære attraktioner på Bornholm
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00