Artikel

New York Times: Kunsthåndværk og solskin på den danske ø

Kunsthåndværk og solskin på den danske ø

Windswept beaches of sand so fine it’s literally used in hourglasses give way to rolling, grassy fields dotted with thatch-roofed farmhouses.”

 

The New York Times tog i sommeren 2017 rejsen fra den folkerigeste by i USA til Danmark. Her besøgte de den lille ø med lige under 40.000 indbyggere.

Det kom der en rigtig fin artikel ud af, som bl.a. beskriver Bornholm som værende en ø der appellerer til folk fra større byer, bl.a. på grund af de smukke strande, røgerierne, havnebyerne og alt det Bornholm har at byde på.

The New York Times besøgte restaurant Kadeau, her lærte de historien om de bornholmske drenge der sammen startede Kadeau på den bornholmske sydkyst, for efterhånden et årti siden.

For The New York Times gik vejen derudover også forbi Bornholm Surf Farm, Hallagård Gårdbutik og mange flere som er listet nedenfor. Læs den fantastiske artikel i sin helhed længere nede på siden.

 

Disse steder nævnes i artiklen

1

Torvehal Bornholm

Torvehal Bornholm er den nye torvehal i det gamle Rønne Slagtehus - hvor du kan købe bornholmsk producerede fødevarer, samlet under et tag. Her er der også en café og en vinbar

2

Kadeau Bornholm

Besøg gourmet- og Michelin-restauranten Kadeau på Bornholm. I de yderste klitter på Bornholms sydkyst, omgivet af strand, hav, skov og himmel, finder du smagen af Bornholm midt i intetheden!

3

Hallegård Gårdbutik

Langt væk fra trafik og stress ligger Hallegaard gårdbutik, pølsemageri og slagtehus. Der lægges vægt på kvalitet og "rene" fødevarer. I caféen serveres mad baseret på årstidens grønt, og dertil kød som er født, opvokset og slagtet på Bornholm.

4

Lov i Listed

Oplev bornholmsk kunsthåndværk hos Lov i Listed.

5

Bornholm Surf Farm

Bornholm Surf Farm er heftig surfing og Stand Up Padling med hygge og afslapning når man ikke er på havet.

6

Nordlandet

Overnat på Hotel Nordlandet i Sandvig

Bornholm: Crafts and Sunshine on the Danish Isle

Fra artiklen:

“Plant a motley crew of creatives from Copenhagen on a rocky but fertile island in the Baltic Sea and you’ll end up with the kind of artisanal scene currently booming on Bornholm.”

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00