Viking Atletik

Viking Atletik er øens største idrætsforening. Vi står for en lang række af øens største Events inden for løb, cykling, triatlon og orienteringsløb.

Viking Atletik har over 1400 medlemmer og tilbyder både løb, cykling, orienteringsløb, triatlon og andre motionsformer. Du kan altid finde en måde at få motion hos os. Vi har også egne fitnesslokaler som alle vores medlemmer kan benytte sig af. Moderne maskiner af høj kvalitet og mulighed for bad. Desværre sælger vi ikke adgang til fitness på dags- eller ugebasis.

Vi står i spidsen for en række af øens allerstørste events. Etape Bornholm – løb en maraton over 5 dage. Höst Open i orienteringsløb – tre dages arrangement. Bornholm Rundt på Cykel – 103 km. motion med masser af depoter. Graniteman Triatlon i Rønnes udkant. Kom til de store endags motionsløb: Soft Ice Løbet, Almindingsløbet, Cross Island ½ maraton, Fredensborgløbet, Kvindeløbet, Mini Maraton for de mindste, Bisselineløbet (cykling), en række motionsløb i efterårsferien.

Vi er leveringsdygtige i motion i dagligdagen eller hvis du vil være en del af vores events.

Du er altid velkommen til at kontakte os for nærmere information. Viking Atletik er en non profit virksomhed (idrætsforening), men med en professionel ledelse med 2 ansatte og derudover ca. 100 frivillige ledere og trænere.

Del af Outdoor Friends Bornholm

Vi er med i Outdoor Friends Bornholm, hvor vi sammen vejleder dig om outdooroplevelser. Se mere her.

Events

Deltag i vores events.

Se en samlet liste på viking-atletik.dk

Her byder vi på Løb, Triatlons, Orienteringsløb, Cykelløb

Vores flagskib er Etape Bornholm. Løb en marathon over 5 dage. Du får det bedste af Bornholm. 5 ruter forskellige steder på øen, hvor du møder skovene, bjergene, sandet og byerne. Distancer mellem 5,9 og 10 km. Det hele afsluttes på Rønne stadion, hvor du får både medalje, mad og underholdning.

Mere om Etape Bornholm

Social:

Praktisk info om Viking Atletik

Åbningstider denne uge:

Tlf.

E-mail

Web

Relaterede events

Herunder finder du events af samme arrangør, som du kan deltage i.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00