Artikel

Keramikkamp på Bornholm

I TV2's nye underholdningsprogram "Keramikkamp" er Bornholm repræsenteret. Faktisk to gange - fordi både en af dommerne, Martin Geertsen, samt den unge deltager Agnethe Schmidt Bigum har bopæl på Bornholm. Programmets anden dommer, Pi Bjørg Lind, er uddannet fra glas- og keramikskolen i Nexø på Bornholm - og har dermed også tilknytning til øen.

I hvert afsnit af “Keramikkamp” er der et tema og to opgaver: En hovedopgave, som stiller krav til deltagernes kreativitet og forståelse for materialet, og en tekniktest, hvor deltagerne uden forberedelsestid skal vise deres tekniske kunnen i alt lige fra drejning, dekorering og modellering.

I vores egen lille videoserie om “Keramikken på Bornholm” kan du møde fem dygtige keramikere, der måske ikke har deltaget i dysten om at blive Danmarks bedste keramiker – men de er alle kendetegnet ved, at de er medlemmer af Arts and Crafts Association Bornholm (ACAB), som er noget af det allerbedste indenfor keramik og kunsthåndværk som sådan, som man kan få på Bornholm og i Danmark.

Her kan du møde kunstnerne Simon Koefoed, Mie Mølgaard, Maja Frendrup, Ann-Charlott Olsson og Eva Brandt:

Her kan du besøge de fem keramikere

Alle fem keramikere er medlemmer af ACAB, Arts and Crafts Association på Bornholm, noget af det ypperste indenfor keramik og kunsthåndværk på Bornholm og i Danmark.

1

Simon Koefoed Keramik

2

Mie Mølgaard Ceramics

3

Maja Frendrup

4

Ann-Charlott Ohlson

5

Eva Brandt

Tema:
Alt om kunsthåndværk på Bornholm
Tema:
Læs alt om keramik og keramikkunstnere på Bornholm
Tema:
Her er keramikkens historie på Bornholm
Tema:
Her er Bornholms bedste kunsthåndværkere
0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00