Bornholm – lige til at drikke

En helt ny event ser dagens lys i uge 39. Bornholms Drikkefestival inviterer øens gæster, branchefolk samt bornholmere til at opleve smagen af alt det drikkelige øen byder på.

De mange events står i kø på Bornholm. Men når efteråret nærmer sig bliver der lidt længere imellem dem. Derfor er Gourmet Bornholm, Destination Bornholm samt en række lokale aktører gået sammen om endnu en festival, nemlig Bornholms Drikkefestival. Festivalen finder sted 27. – 30. september og har til formål, over tid, at sikre flere gæster udenfor sæsonen og dermed styrke den danske og udenlandske turisme til øen.

Med dette nye tiltag tilføjer Bornholm endnu en reason to go udenfor sæsonen, udtaler Pernille Kofod Lydolph, direktør Destination Bornholm og fortsætter: ”I 2018 starter vi op i det små men håbet er at festivalen i løbet af nogle år kan tiltrække flere gæster til øen på et tidspunkt af året, hvor her er plads til flere.””

Festivalen skal, udover dette, forhåbentlig gøre det nemt for såvel branchefolk som bornholmerne, at blive klogere på smagen af drikkene, som frembringes på øen. Alle former for drikkevarer har en plads på drikkefestivalen. Juice- og mælkeprodukter, øl, vin, spiritus, kefir og cider, men også vand, the og kaffe og meget andet, bliver sat på dagsordenen med fokus på smag og mangfoldighed.

Drikkefestivalen arrangeres af Gourmet Bornholm og Destination Bornholm i samarbejde med Restaurant Svaneke Bryghus, Torvehal Bornholm, Team Bornholm og Bornholmtours. Hver dag under drikkefestivalen har sit eget program og foregår et specifikt sted på Bornholm.

Læs mere på bornholm.info/drikkefestival, hvor du også finder programmet for dagene. Her findes også link til at finde alle de øvrige madoplevelser på Bornholm under Bornholms Drikkefestival.

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00