Bornholm indtager Rådhuspladsen på lørdag

Bornholm slår igen i år teltpælene op midt på Rådhuspladsen og er klar med et forårs- og bornholmerfix til københavnerne.

Alle kan trænge til lidt Bornholm og på lørdag den 21. april er der mulighed for at lysten stillet. 45 bornholmske virksomheder og organisationer er klar til at fylde Rådhuspladsen med Bornholm Bornholm Bornholm i alle afskygninger. Det er 4. år at Bornholm drager til hovedstaden for en dag.
Bornholm møder talstærkt op med repræsentanter fra turistbranchen, fødevareproducenter, eventarrangører, erhvervsdrivende, organisationer, foreninger og kommune for at vise alt det, der gør Bornholm til noget helt særligt. Bliv inspireret til ferie, samarbejde eller måske ligefrem til at flytte til Bornholm. Det er en god blanding af ”gamle kendinge”, der har været med før, men også nye virksomheder har meldt sig på banen og er klar til at forkæle københavnerne med en dosis Bornholm. Der bliver således bl.a mulighed for at møde økologisk modellervoks, vandkefirperler, og en rosévogn, der byder på gratis rosé mellem kl. 16.00 – 17.00

Det er rigtig positivt at så mange bornholmske virksomheder bakker op om arrangementet. På den måde får vi virkelig vist hvor meget Bornholm har at byde på. Og det hvad enten du elsker bornholmske fødevarer, skal på ferie eller måske påtænker at flytte til Bornholm”,”

udtaler eventmager og kok Mikkel Marschall, der igen i år, sammen med sin bror Mads, er arrangør af og tovholder på eventen Bornholm i København.

Direktør hos Destination Bornholm, Pernille Kofod Lydolph, tilføjer: ” Med denne event viser vi på bedste vis, at hele Bornholm står sammen når det gælder markedsføring af øen. Det er en styrke, som er unik for Bornholm”.

Dagen byder desuden på masser af underholdning, Joachim Knop styrer slagets gang og byder bl.a. på Kaya Brüel, Ole Kibsgaard, Emil de Wall samt bornholmske aktører som tryllekunstneren Mr. Mox og Bornholmergarden.

”Bornholm i København” finder sted på Rådhuspladsen lørdag den 21. april kl. 11.00 – 17.30
Arrangementet støttes af følgende sponsorer: Bornholms Tidende, Bech Hansen & Studsgård, Bornholms Brandforsikring, DAT, Færgen, Rønne Handelstandsforening samt Destination Bornholm.

Spørgsmål til ovenstående pressemeddelelse bedes rettet til Destination Bornholm, Pernille Lydolph
24271004 eller pernille@bornholm.info eller Mikkel Marschall 21615476 eller info@mfood.dk
Vedhæftet: Billede fra Bornholm i KBH 2017 ( Torben Ager) samt program og oversigt over
deltagerne 2018

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00