Artikel

Condé Nast Traveler: Bornholm blandt de 3 bedste dagsture fra København

København er en by som turister har svært ved at blive træt af. Men der er mange muligheder for at opleve andre dele af Danmark, kombineret med en ferie i storbyen. Ifølge et af verdens største rejsemagasiner 'Condé Nast Traveler' er en tur til Bornholm blandt en af mulighederne.

Bornholm bugner med fantastiske restauranter og særlige madoplevelser. Sammen med interessante kunst-steder er dette ifølge Condé Nast Traveller, nogle af årsagerne til hvorfor turen netop skal gå til Bornholm.

...A mere forty-minute flight from Copenhagen, there’s no reason why Bornholm shouldn’t be high up on your Denmark agenda.”

 

Hotel Nordlandet med sin prangende udsigt, Kadeau med deres smagfulde retter, Baltic Sea Glass med deres unikke produkter, Norresan og deres hjemlige café og Bornholms Kunstmuseum med den imponerende udstilling, er nogle af Condé Nast Travellers konkrete bud på, hvorfor rejsen bør gå til Bornholm i forbindelse med et ophold i den danske hovedstad. Kom lidt væk fra by livet og kom helt ned i gear på det mest solrige sted i Danmark.

Læs artiklen i sin helhed i linket nedenfor.

Condé Nast Traveller - 3 Best Day Trips From Copenhagen

“There’s a whole lot more to Denmark than its capital.”

0
Du har ingen favoritter
Du har 1 favorit
Du har 0 favoritter
Send os en mail
Skriv til os

Send os en mail:

info@bornholm.info

Turistinformationer
Ring til os
Ring til os

På telefon:

(+45) 56 95 95 00